NISTE NI ZNALI DA POSTOJE! OTKRIVAMO ANĐELE ZODIJAKA: Horoskopski znakovi i njihovi ČUVARI

NISTE NI ZNALI DA POSTOJE! OTKRIVAMO ANĐELE ZODIJAKA: Horoskopski znakovi i njihovi ČUVARI

7. rujna 2018. 0 By Admin 1

Strelac – arkanđeo Zadkiel

 

Znakom Strelca upravlja arkanđeo Zadkiel s naglaskom na duhovni razvoj i ličnu transformaciju. Zadkiel vlada planetom Jupiterom i četvrtkom. Rođeni u znaku Strelca vrlo su optimistični i pustolovni. Po prirodi su intuitivni i maštoviti, ali često gube dodir sa stvarnošću. Strelac ne podnosi ograničenja. Prepun je prekrasnih ideja i kreativnih vizija, ali je njihova provedba u stvarnost zadatak koji radije prepušta drugima. Strelci su često odlični filozofi i učitelji jer vole s drugima deliti mišljenje. Ne vole kada im se govori što trebaju činiti. Dok njihove pozitivne osobine uključuju pozitivan stav, velikodušnost, entuzijazam, poduzetnost, kreativnost i veliku ljubav prema životu, negativne osobina uključuju manjak takta, dogmatičnost i nametanje svog mišljenja, koje imaju o svemu.
Jarac – arkanđeo Azrael 

 

Jarca nadgleda arkanđeo Azrael koji vlada planetom Neptunom, on je gospodar svih voda, mašte i irealnog. Jarci su oprezni i odgovorni prema svemu što čine. Žude za statusom i visokom pozicijom u svetu, pa im je važno da ih društvo prihvata. Veruju u marljiv rad i trud, a obično su izuzetno uporni i strpljivi, zbog čega im je zajamčen uspeh u ostvarenju ambicija. Njihov najveći talent leži u području organizacije i kontrole. Vrlo su disciplinovani i ne troše vreme i snagu tamo gde nije potrebno. Ovim ljudima za sreću je nužno da se ostvare, stoga samo poslovno uspešan Jarac sa sređenom porodičnom situacijom može biti srećan Jarac. Jarac teži bogatstvu zbog sigurnosti koju donosi i zato će često biti u položaju vlasti i vođstva. Isto tako mogu biti pesimistični i nepotrebno se brinuti. Jarac voli biti organizovan i može biti preterano oprezan.

 

Vodolija – arkanđeli Uriel i Kasiel

 

Znak Vodolije nadgledaju arkanđeli Uriel i Kasiel, dajući mu odlike idealizma i čovječnosti. Uriel je usredsređen na životni put i misiju duše. Odgovoran je za sever, vlada znakom Vodolije i planetom Uranom. Arkanđeo Kasiel vlada planetom Saturnom, Vodolijom i nedjeljom pa je anđeo pastir. Vodenjaci su samostalni, progresivni i veliki humanitarci. Vole ideju pomaganja, ali često se povlače pred problemima koji nastaju u međuljudskim odnosima. Visoki ideali nadahnjuju ih da rade dobra dela za čovečanstvo, a najviše uživaju u upoznavanju novih i zanimljivih ljudi. Ponekad, u svojoj potrebi da budu nezavisni i slobodni, mogu delovati pomalo sebično, ali u osnovi su pozitivna i altruistična bića spremna i drugima dati dovoljno slobode. Njihov um je obično vrlo razvijen i ideje koje imaju mogu biti izvan svog vremena.

Ribe – arkanđeli Azrael i Zadkiel

 

Znak Riba nadgledaju arkanđeli Azrael i Zadkiel, čineći Ribe emotivnim i kreativnim. Arkanđeo Azrael vlada planetom Neptunom i znakom Riba. Arkanđeo Zadkiel vlada planetom Jupiterom i četvrtkom. Zadkiel stavlja naglasak na vlastitu preobrazbu i duhovni rast. Ribe su po prirodi osećajne i deluju i reaguju na temelju osećaja, a ne logike. Teže idealima, romantične su i osećajne kao i požrtvovne. Za ljubav su spremne na velike žrtve. Ribe vole biti zaljubljene. Sve posmatraju na romantičan način, posebno ljubavne veze. Svaki aspekt života mora sadržavati dozu romantičnosti. U suprotnom gube interes. Ribe su velikodušne, miroljubive i dobronamerne. Ribe su često “crne ovce“. Simpatične su i pune razumevanja, ali zbog osetljive prirode mogu brzo menjati raspoloženja i postati razdražljive.

Stranice: 1 2 3