Veliki mjesečni horoskop za Septembar 2018- BLIZANCI- Između dvije vatre…

Veliki mjesečni horoskop za Septembar 2018- BLIZANCI- Između dvije vatre…

9. rujna 2018. 0 By Admin 1

 

Ako ste slobodni:

Bićete raspoloženi za zabavu i nećete biti zainteresovani da ulazite u ozbiljnu emotivnu vezu. Poželećete se avanture i veze koja je neobavezna i površna. Jedino će vam nedostajati osoba koja deli vaše potrebe za takvom vrstom veze. Upoznaćete više novih potencijalnih simpatije od kojih će vam jedna nuditi svoje prijateljstvo, a druga će želeti da vas isproba u krevetu. Treća će biti pravi izbor za vas jer ćete imati mnogo zajedničkog ali će ona želeti nešto više od avanture.

Stariji Blizanci će biti u mogućnosti da biraju između dve osobe koje će im jasno staviti do znanja da su zainteresovane za vezu. Čuvajte se vašeg površnog pristupa i dobro razmislite jer lako možete brzopleto napraviti loš izbor..

 

 

Zdravlje:

U prvoj i drugoj dekadi septembra bićete promenljivog zdravlja. Biće pojačana vaša osetljivost na stres, što će slabiti vaš imunitet na bolesti. Moguće su probavne smetnje na psihosomatskoj bazi. Bićete podložni i alergijskim smetnjama disajnih puteva. Treća dekada septembra donosi vam jačanje imuniteta i bolju fizičku kondiciju.

Pojačajte ishranu gradivnim namirnicama kao što su krompir, šargarepa, celer, keleraba i cvekla. Proizvodi od integralnih žitarica će doprineti jačanju vašeg organizma. Od voća će vam prijati grožđe i kruške. Dodaci jelima koji služe za detoksikaciju organizma su vam dobrodošli. Umanjite unos slatkiša i pojačajte unos vode, kao i A i B vitamina.

 

 

Srećni brojevi:

2, 7, 11, 16, 21

Stranice: 1 2