ANĐEOSKE PORUKE DO KRAJA NEDELJE! Evo šta vas očekuje do 17. septembra!

Smernice i poruke anđela za nedelju od 10. do 17. septembra 2018. godine – ako ovo uradite za sebe, ostvarićete veliki uspeh!

 

Anđeoska karta za početak nedelje – Isceljenje srca – anđeli za vas imaju divne vesti. Vi imate neverovatnu moć isceljivanja nežnim rečima i divnim osećanjima. Vaša ljubav prema bliskim osobama pomaže da njihove rane zarastu. Kada se sa nekim povežete i iskreno ga zavolite, stvarate lekovitu energiju.

 

Zato vas anđeli podsećaju da treba obnoviti neke veze iz prošlosti, oprostiti i ponovo se povezati sa nekim dragim ljudima. Volite iskreno, a anđeli će biti tu da vas čuvaju od razočaranja.

 

Anđeoska karta za sredinu nedelje – Spokoj – ova anđeoska karta vas podseća koliko vam je odmor neophodan. Naporno radite i uvek ste posvećeni poslu i dragim ljudima, ali zaboravljate da treba malo da mislite i na sebe. Ako ne volite dovoljno sebe, ne možete snažno voleti ni druge. Anđeli vam šalju važnu poruku – rezervišite vreme za opuštanje i odmor.

 

Dovoljno je samo 15 minuta dnevno da provedete u tišini i već ćete osetiti kako vas napetost napušta. Uživajte u svakoj sekundi slobodnog vremena, opustite se u toploj kupki, čitajte knjige koje vas motivišu i uživajte u prirodi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..