DO KRAJA NEDELJE: Rak SKRIVA osećanja, Devica traži NOVU LJUBAV, Škorpija bi mogla UPASTI U ZAMKU…

DO KRAJA NEDELJE: Rak SKRIVA osećanja, Devica traži NOVU LJUBAV, Škorpija bi mogla UPASTI U ZAMKU…

12. rujna 2018. 0 By Admin 1

 

Lav

Povremeno osećate nedostatak kreativnog raspoloženja u situacijama kada treba da izađete u susret nečijim zahtevima, čini vam se da kompromis ide na vašu štetu. Stalo vam je da u što kraćem roku ostvarite niz praktičnih ciljeva i da sebi obezbedite dobru reklamu. Delujete zadovoljno zbog novih dešavanja koja vas prate u privatnom životu. Dinamičan odnos koji postoji sa partnerom više odgovara vašem ljubavnom ritmu i ispunjava vaša očekivanja.

 

 

Devica

Na vaše stvaralačko raspoloženje pozitivno utiču brojni susreti koje imate u krugu saradnika ili neke interesantne ideje. Ali, dodatno vas zamaraju neke rutinske situacije u kojima ne postoji mogućnost kreativnog izražavanja ili poslovnog eksperimentisanja. Ne pristajete lako na kompromisna rešenja i ne možete da se zadovoljite sa trenutnim stanjem u svom ljubavnom životu. Delujete vrlo zanosno u traganju za novim emotivnim izazovima.

 

Vaga

Delujete vrlo ambiciozno i zahtevno, tako da se prvenstveno oslanjate na pouzdane dogovore koje imate sa saradnicima. Sve što ste unapred detaljno pripremili i ugovorili pokazaće se kao dobitna kombinacija. Prijaće vam porodično okruženje. Stalo vam je da ponovo osetite partnerovu emotivnu naklonost i uzajamno poverenje.

 

 

Škorpija

Važno je da birate poslove u kojima možete u potpunosti da potvrdite svoje praktične sposobnosti i kreativne ideje. Očekuje vas novi uspeh ili šira afirmacija u poslovnim krugovima. Na vama je da dobro osmišljenim ponašanjem impresionirate jednu posebnu osobu. U odnosu sa svojim partnerom izbegavajte igru nadmudrivanja kako ne biste upali u nove emotivne zamke. Mnogo je bolje da u nekim posebnim situacijama upotrebite svoje skrivene adute.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3