Što ste PRVO ugledali? Vaš IZBOR otkriva baš SVE O VAMA!

Što ste PRVO ugledali? Vaš IZBOR otkriva baš SVE O VAMA!

27. rujna 2018. 0 By Admin 1

 

3. Leonardo da Vinci

“Samo priroda je gospodar istinskog genija.” ~ Leonardo da Vinci

Ako ste na slici prvo ugledali Leonarda da Vincija, onda vaše oko vidi genija unutar slike, koja kao zrcalo, odražava genija koji postoji u vama. Vjerojatno ste se isticali u mnogim područjima vašeg života i često zadivljujete druge svojom jedinstvenom sposobnošću da brzo i lako obavljate teške zadatke.

Leonardo da Vinci bio je genij nad genijima, čija su područja inteligencije uključivala izume, slikarstvo, kiparstvo, arhitekturu, znanost, glazbu, matematiku, inženjering, književnost, anatomiju, geologiju, astronomiju, botaniku, pisanje, povijest i kartografiju.

 

Leonardo je bio poznat po svojoj “nezasitnoj znatiželji” i “grozničavo inventivnoj mašti”, a tako i vas vjerojatno ništa neće zaustaviti kad odlučite nešto naučiti ili postići.

Dok je vaš žustri um izvrstan u svemu što činite, često imate potrebu za odmorom i opuštanjem, uživanjem u čistoći netaknute prirode. Vaša duboka zahvalnost za mir i okoliš često dovodi do čudesnih ideja o zaštiti prirode u vašem umu. Provedite malo vremena o razmišljanju o provođenju u djelo nekih od tih ideja, mogli bi stvoriti nešto na čemu će vam buduće generacije zahvaljivati.

Stranice: 1 2