STRELAC, LAV I VODOLIJA! Oktobar će za ŽENE u ova tri znaka značiti Veliku LJUBAV

STRELAC, LAV I VODOLIJA! Oktobar će za ŽENE u ova tri znaka značiti Veliku LJUBAV

27. rujna 2018. 0 By Admin 1

Strijelac

Nesto jako zanimljivo se sprema za vas, nije vazno da li ste u vezi ili slobodni, ovo ce biti direktno udarac na tvoje samopouzdanje, jer ce neko za koga si smatrala da je nedostizan za tebe da se ozbiljno pozabavi upoznavanjem svega onog sto ti volis, i uz malo taktike, mozda mu i uspije jer nije svjestan tvog interesovanja za njega.

 

Ukoliko si u duzoj vezi, ovo bi vrlo lako moglo znaciti promjenu u smislu da ces ti pozeljeti da prekines sve sa sadasnjim partenrom, jer ces shvatiti da kako vrijeme prolazi vi se sve vise udaljavate i taj zid izmedju vas nesto znaci. Nema potrebe na silu nesto pokusavati spasiti ako osjecate da to zaista nije to i da nema ljubavi vec samo navika.

 

Konacno je vrijeme da slusas svoje srce i ono sto ono ima da kaze, pusti da te vodi ljubav i emocije.. Znaces da si na pravom putu. Oktobar, ce za vas znaciti puno strasti, zara i paznje koju cete dobiti ako pristanete na promjenu, mislite prvenstveno na sebe i donesite pravu odluku…

 

Lav

Sve sto ste isplanirali na ljubavnom planu pustite malo da saceka, sacekajte da udjemo u Oktobar, jer cete sasvim drugacije da dozivite i sebe i odnos sa partnerom ukoliko ste u vezi. Otvorice vam se oci u smislu sta biste vi zaista zeljeli i kako bi htjeli da provodite vrijeme sa partnerom, u sustini vi se samo prilagodjavate iz dana u dan da vam je pocelo jako smetati sve sto on kaze i predlozi jer vec sve znate unaprijed.

Nikada niste voljeli biti rob rutine, za vas su putovanja i izazovi neprocijenjivi i jako vas je tesko zadrzati kao partnera jer su vasi apetiti uvijek veliki…

 

Onog momenta kada vi odlucite da zasluzujete vise, tada ce i poceti da vam se desavaju fantasticne stvari. Privuce ces paznju nekom koga do sada nisi ni ti dozivljavala na taj nacin, ali posto ce tvoji senzori za ljubav da budu izrazeniji nego inace ovo ce biti prava prilika za prekontavanje. Toliko se dugo poznajete, ali naprosto svako je zivio svoj zivot. Sada, kad se ti nadjes u ulozi ”one” za koju si mu uvijek davala savijete, i ti a i on cete shvatiti koliko zapravo prijate i odgovarate jedno drugome i koliko uzivate kad ste zajedno… Zasto prestati, kad je Ljubav vec tu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2