Venera u Škorpiji pravi LJUBAVNU REVOLUCIJU: Ostvaruju se VELIKE ŽELJE, otkrivaju se NAJMRAČNIJE TAJNE i vraćaju se BIVŠE LJUBAVI

Venera u Škorpiji pravi LJUBAVNU REVOLUCIJU: Ostvaruju se VELIKE ŽELJE, otkrivaju se NAJMRAČNIJE TAJNE i vraćaju se BIVŠE LJUBAVI

2. listopada 2018. 0 By Admin 1

Venerino retrogradno kretanje imaće dve faze jer će nakon Škorpije, boraviti u Vagi: prva će faza, u oktobru, biti kudikamo više uzburkana i emotivnokomplikovana, dok će prvu polovinu novembra obeležiti traženje te eventualno i nalaženje harmonije na novi način. Budući da tokom retrogradne Venere sve stare stvari gube na vrednosti, moguća je povoljna kupovina s popustom, ali potreban je oprez i dobra procena kako bi se kupilo nešto što će posle imati mnogo veću vrednost.

 

Dok je u Škorpiji, Venerom vlada Mars. Upravo s njim 11. i 12. oktobra biće u teškom aspektu i “to su posebno dramatični dani”, ističe astrolog. Kako Venera i Mars simbolizuju ženu i muškarca, tih su dana mogući sukobi i svađe između ljubavnika. U oktobru će emocije biti vrlo snažne te će se izražavati na čudan način, katkad i prikriveno.

 

“Mnogi će se ponašati vrlo dramatično, neki čak i histerično.” Osim kriza u međuljudskim odnosima, ovaj će tranzit izazvati i probleme s materijalnim dobrima i finansijama. I tu, naime, sve staro gubi vrednost, zbog čega se osećamo izgubljeno.

Kako će od novembra Uran biti u Biku, i on će uticati na odnos Bik – Škorpija. Poslednji dan oktobra Uran će biti u opoziciji s Venerom u Škorpiji, naglašavajući ljubavne veze i finansije. Inače, ističe astrolog, ova je jesen kritično razdoblje kad je reč o finansijama, investicijama, bankovnim kreditima i slično, “jer kad je Venera retrogradna u Škorpiji, sve se menja: menja se odnos prema novcu te novac i investicije imaju drugačiju vrednost”.

Kad Venera u novembru uđe u Vagu, to će doneti harmonizaciju odnosa i umirenje osećanja. A kada 10. novembra Venera dođe u trigon s Marsom, “drama će prestati, ljubavnici će se ponovo naći u zagrljaju i finansije će izgledati mnogo bolje.”

 

 

Izvor: Sensa.hr

Stranice: 1 2