Veliki horoskop za 2019. godinu: Ovan i Djevica pred LJUBAVNIM ISKUŠENJIMA, Vaga će pronaći NOVU LJUBAV, a jednom znaku će se SVIJET OKRENUTI NAGLAVAČKE..

Veliki horoskop za 2019. godinu: Ovan i Djevica pred LJUBAVNIM ISKUŠENJIMA, Vaga će pronaći NOVU LJUBAV, a jednom znaku će se SVIJET OKRENUTI NAGLAVAČKE..

8. listopada 2018. Off By Admin 1

Iduća nam godina donosi pozitivne vibracije i nudi dobre šanse svim znakovima Zodijaka. Zbog Jupitera u svom znaku, Strijelcu, s puno vjere i optimizma možemo očekivati odvijanje svih događaja u 2019. godini!

 

 

Zadnje tri godine su bile kaotične, tako da će nam 2019. godina dati toliko željeni predah, kako na osobnom, tako i na općem planu.

Može se reći da će u prva tri mjeseca probleme praviti kretanje Urana i Plutona koji će otvoriti proces promjena kako na individualnom, tako i na kolektivnom planu.

Pored Strijelca, najvećem prosperitetu i zaštiti se mogu nadati i ostala dva vatrena znaka: Ovan i Lav.

 

Tri puta u 2019. godini lekcije će, pri retrogradnom hodu, davati Merkur:

 

-od 5.03.-28.03. ide lekcija Ribama
-od 8.07.-1.08. ide lekcija Lavu i Raku
-od 31.10.-20.11. na „tapetu“ će biti Škorpion.

 

 

Ljubav u 2019.

Zbog trigona Jupitera prema znaku Lava, koji je prirodno polje ljubavi, bit će nam lakše naći srodnu dušu ili uživati s partnerom, ako ga već imamo. Optimizam kao zaštitni znak 2019., bit će potpora u kriznim situacijama koje će se, zbog toga, uglavnom sretno završavati.

 

Karijera u 2019.

Karijerom vlada Saturn i on se u ovoj godini nalazi u znaku Jarca, svom sjedištu. Ovaj položaj će, osim Jarcu, najbolje odgovarati Biku, Lavu, Škorpionu i Ribama. Naravno, ako zasukaju rukave i ne odustanu pred teškoćama koje su zaštitni znak Jarca.

 

Zdravlje u 2019.

Povećana pažnja na zdravstveno stanje preporučuje se svim znakovima horoskopa. Redovno vježbanje i rekreacija u kombinaciji s uravnoteženom prehranom moraju biti u vrhu vaših prioriteta.

 

 

Ovan

Ovan 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

Ovnovi, ne započinjite već trošiti novac, ali 2019. izgleda kao odlična godina što se tiče financija. Dosta ste radili, spremite se za naplatu! Mnogi od vaših projekata, ideja i poslovnih poteza će dati rezultate u 2019. To može značiti da je vrijeme za unaprjeđenje, skok u karijeri ili čak daljnje razvijanje poslovnih ideja i planova.

Kada je riječ o poslu i novcu, 2019. je vaša godina. Većina vaših sposobnosti će doći do izražaja još u prvom dijelu godine, pa zato pucajte na visoko. Gledajući godišnji horoskop za Ovna 2019., može se sa sigurnošću reći da nema razloga za oklijevanje kada sve što zamislite zvuči kao sjajna ideja.

 

 

Ovan 2019: Horoskop za ljubav, obiteljski i društveni život

Ponekad, uspjeh u jednoj oblasti znači malo više angažmana u drugoj. Godišnji horoskop za Ovna 2019. pokazuje da će obiteljski i intimni odnosi biti zategnuti u prvom dijelu godine. U stvari, mogu i izmaći kontroli. Budite spremni čvrsto držati u rukama čak i najmanju nesuglasicu vezanu za obitelj ili voljenu osobu.

Ignoriranje malih znakova upozorenja može dovesti do velikih problema. Ako želite harmoniju u 2019., budite spremni razgovarati o problemima. Budite voljni rješavati probleme koji nailaze, ne prepuštajte ništa slučaju. Godišnji horoskop za Ovna u 2019. pokazuje da postoji realna mogućnost da, ukoliko prevaziđe dramatične trenutke u prvom dijelu godine na ljubavnom planu, ostatak godine neće nailaziti na prevelike prepreke.

 

 

Ovan 2019: Horoskop za zdravlje

Godišnji horoskop za Ovna 2019. pokazuje da stvari izgledaju sjajno u pogledu zdravlja. Iskoristite ovo stanje da još više vježbate svoje tijelo, srce i um. Hranite se zdravo, vježbajte i osigurajte svom organizmu dovoljno sna.

Ovo je godina kada možete isprobati u novom sportu o kojem ste u posljednje vrijeme razmišljali ili da odvojite malo vremena za sebe i izbacite negativnu energiju u teretani. Pronađite način da kanalizirate tu energiju, brinite o svom tijelu i 2019. će se pokazati kao dobra godina za vaše zdravlje.

 

 

 

Bik

Bik 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

Prema godišnjem horoskopu za Bika 2019., najvećeg neprijatelja na poslu kojeg će Bik imati je samog sebe. Čak i ako svjetska ekonomija izaziva napor i zbrku, nema potrebe da se to internalizira. Brige o svemu, o poslu ili dugovima, vašoj budućnosti neće mnogo pomoći.

Umjesto toga, koncentrirajte se na svoje najbolje kvalitete i vjerujte da ste u stanju odraditi odličan posao. A ako ne možete, poduzmite nešto! 2019. je dobra godina za Bika za učenje novih vještina i razvoj sposobnosti.

Možda ćete se iznenaditi – mjeseci od siječnja do svibnja su stvoreni za uspjeh. Ne dozvolite sebi da zbog sumnje u sebe izađete iz igre.

 

 

Bik 2019: Horoskop za ljubav, obiteljski i društveni život

Ono što je sigurno je da ćete ove godine dobiti punu podršku prijatelja, obitelji i voljenih. Godišnji horoskop za Bika pokazuje da će u ovoj godini romantika biti svo vrijeme na vrhuncu. Vaša sposobnost da komunicirate, povjerite se i otvorite svom partneru doprinosi učvršćivanju vaših odnosa.

Također, i povjerenje koje imate jedno prema drugom je ključni dio vaše veze. Ako ste tek na početku, ne žurite što prije u intimu, već se što bolje upoznajte. Pustite da se strast malo ohladi i omogućite stvarima da se događaju polako. Imate više nego dovoljno prijatelja, a upoznat ćete i nove u periodu ožujak-lipanj.

 

 

Bik 2019: Horoskop za zdravlje

Za Bika rijetko da postoje izazovi kojima ne mogu odgovoriti. Bikovi su poznati po tome što su tvrdoglavi, oni nikada ne odustaju. Zato iskoristite tu svoju osobinu ove godine ako budete primorani da se borite za svoje zdravlje. Pristupite zadatku logički. Što je ono što uspijeva? Što ne? Radite više od onoga što daje pozitivne rezultate i eliminirajte sve ono što ne daje.

Godišnji horoskop za Bika 2019. pokazuje da bi to moglo značiti da se odreknete nekih zadovoljstava, na što niste u potpunosti spremni, ali kada je u pitanju zdravlje, krajnje je vrijeme da se odreknete nezdravih navika. Ne dozvolite da tvrdoglavi stav radi protiv vas.

 

 

 

Blizanci

Blizanci 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

Blizanci, pripremite se. Kada počne 2019., naći ćete se na meti na radnom mjestu. Ljudi će dolaziti po ono što imate i dat će sve od sebe da vam to i uzmu. Ostanite jaki. Glavu gore, uradit ćete dobar posao i ne ustručavajte se da se sami pohvalite.

Skrenite pažnju na sebe nadređenima koliko doprinosite poslu, tako da oni sa sabotažom na umu ne uspiju u svojim naporima da vas potkopavaju. Godišnji horoskop za Blizance 2019. pokazuje da će dobar dio godine biti nepredvidiv i zahtjevan, ali vas očekuje veliki profesionalni napredak u studenom i prosincu.

 

 

Blizanci 2019: Horoskop za ljubav, obiteljski i društveni život

Godišnji horoskop za Blizance 2019. pokazuje da, kada je riječ o odnosima, vi ste ona uobičajena, neodlučna osoba. Ovo nije godina da se donose velike odluke, ali stalno ćete vagati prednosti i mane vaše veze. Šanse su velike da ćete željeti promijeniti život u prvoj polovici godine, ali to premišljanje će samo donijeti stres.

Evo jednog savjeta Blizancima 2019. – može biti puno bolje ako cijenite ono što imate. Imate odlične prijatelje, obitelj i međuljudske odnose! Dakle, potrebno vam je vrijeme da to i primijetite. Razvijajte ove odnose. Usporite malo, osjetite miris cvijeća i prestanite misliti da je trava zelenija na drugom mjestu. Umjesto toga, uživajte u luksuzu mira u odnosima koji vam donosi 2019. godina.

 

 

Blizanci 2019: Horoskop za zdravlje

Godišnji horoskop za Blizance 2019. pokazuje da će biti nekih uspona i padova što se tiče zdravlja, tako da je dobro da to imate na umu. Ne odlažite osnovne stvari do posljednjeg trenutka, kao što je posjeta doktoru. Pregled vam može brzo riješiti probleme, ako se oni pojave.

Srećom, imate divnu podršku osoba koje vas okružuju i na njih se možete osloniti kada god vam je potrebna pomoć. Samo se nemojte ustručavati tražiti ono što vam treba.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4