Upozorenje za novu sedmicu: Škorpije, voljena osoba ispituje vaše strpljenje, Device, ne divljajte…

Upozorenje za novu sedmicu: Škorpije, voljena osoba ispituje vaše strpljenje, Device, ne divljajte…

13. listopada 2018. 0 By Admin 1

LAV

Hrana
Velike promene raspoloženja, a samim tim – i velika variranja u apetitu ove sedmice. Pošto Venera krajem nedelje ulazi u vaš znak, očekujte i pojačanu želju za slatkišima.

 

Ljubav
Pomračenje Sunca i mlad Mesec u vašem znaku i polju ličnosti mogu biti odlični, ukoliko ih iskoristite na taj način što ćete pokrenuti proces promena u postojećim emotivnim vezama i brakovima. Naravno, pri tome mislim na pozitivne promene, koje će doprineti da se vaš odnos dodatno učvrsti. No, kod nekih od vas, ovi će aspekti doneti nešto drugačiju situaciju – naime, ukoliko imate neku tajnu priču, ona sada može izaći na videlo i napraviti vam veliku komplikaciju u emotivnoj sferi. Takođe, pošto ste još uvek u opasnosti da tokom ove nedelje tek pokrenete neku aferu, ja bih vas toplo savetovala da to ne uradite, jer je više nego izvesno da će ona biti otkrivena, i to u skorije vreme.

Slobodni Lavovi sa radošću iščekuju vikend i ulazak Venere u njihov znak. Evo stiže ljubav, ona prava letnja – topla i vatrena – vreme da presečete doba samoće i uđete u neke neuporedivo lepše dane!

 

Posao
Još jedan mlad Mesec u vašem znaku, ali ovog puta ide i uz pomračenje Sunca – Lavovi ulaze u period sa novim načinom funkcionisanja, novim poslovnim prilikama koje će se neočekivano otvoriti pred vama u periodu koji dolazi. Ako sada ne vidite te šanse o kojima pričam, ne brinite – samo vi sačekajte i uskoro ćete se iznenaditi lepim vestima i novim ponudama. Dok ne stigne to, ovu nedelju biste mogli da iskoristite da održavate dobre odnose i neku finu komunikaciju sa onima sa kojima sarađujete. Ne presecajte, ne donosite drastične odluke, nemojte se umisliti i „poleteti“ pre vremena….

 

Novac
Znam da vam se ne sviđaju te finansijske obaveze koje vam vise za vratom, ali ne možete se više praviti da ne postoje. Ili ih regulišite, ili se spremite na konsekvence.

 

Zdravlje
Kod starijih će problem praviti kičma, ali bi trebalo obratiti pažnju i na srce i krvne sudove, pogotovo ako ste skloni visokom pritisku. Mlađi pripadnici ovog znaka – odlično se fizički osećate, mentalno….pa, imate povremeno dosta stresa….

 

DEVICA

Hrana
E, sada je već pravo vreme (da ne kažem – krajnje vreme) da Device više obrate pažnju na ishranu. Dakle – dijeta, nov režim ishrane, više vođenja računa o količini i kvalitetu namirnica – sve to vam je neophodno.

 

Ljubav
Planete u vašem polju tajni već neko vreme „divljaju“, a sada će im se krajem nedelje pridružiti i Venera. Aspekti – dušu dali da zauzete nam Device krenu da brljaju i previše se usmeravaju na neke flertove, najverovatnije na osobe preko poslovnog segmenta. Umesto što očijukate sa drugima, bolje bi vam bilo da sređujete svoje postojeće emotivne i bračne relacije – partner je za sada potpuno kul, ali to neće trajati večno, samo da znate. No, vaš život, vaša stvar – nemojte samo posle da kažete da niste upozoreni na vreme.

Slobodne Device pokazuju tendenciju da ponovo puste u život nekoga iz prošlosti. Baš ova nedelja može doneti ponovno pokretanje stare emotivne priče, a koliko će vam to dobra doneti – pa iskreno rečeno, vrlo je upitno, pogotovo ako je taj neko zauzet…No, da ne grešim dušu – ništa novo vam se ne pojavljuje, i vi šta ćete – morate da se okrećete ka starom….

 

Posao
Device u ovom periodu imaju osećaj da samo tapkaju u mestu i vrte se u krug. Trošite se, trudite se, mučite se – a rezultata ni od korova. Čak i ono što kao krene kako treba, vrlo brzo naleti na neku prepreku, blokadu, ako ništa drugo – na odugovlačenje i prolongiranje. Preko polja prijatelja nekima od vas sledi poslovna ponuda, ali ona će biti realna i isplativa samo ako se vezuje za inostranstvo. Kako god okrenuli, jedino što možete da radite u ovom periodu jeste da budete strpljivi. Da pratite šta se oko vas dešava i da čekate. Ako je za utehu – već od septembra će stvari krenuti na bolje. Dotle…..slabo.

 

Novac
Verujte mi da neke stvari sada ne možete da sagledate na realan način – nekima od vas se može učiniti da su napravili super finansijsku konstrukciju i da će zaraditi na brzaka….no, malom broju vas će se zaista „posrećiti“.

 

Zdravlje
Velika psihička napetost, a od nervoze – imate problema i sa stomakom. Stariji neka prekontrolišu jetru, žuč, pankreas.

 

 

VAGA

Hrana
Vage, kao što im i samo ime kaže – našle su savršeni sklad u ovoj nedelji kada je ishrana u pitanju. Sve fino, lepo, sa ukusom i ljubavlju spremljeno – i taman koliko treba.

 

Ljubav
Zauzete Vage su ni tamo ni ovamo. Trenutno stanje vam ne prija, a da vas čovek pita šta je to tačno što biste promenili u odnosu sa voljenom osobom – najverovatnije ni vi sami ne biste znali. Kvadrat Urana na vašu vladarku Veneru vas drma ovih dana, čas biste slobodu, čas biste promenu, čas biste da vam se desi nešto novo i podsticajno, čas biste – ni vi sami ne znate šta. Ali nešto biste. Nemojte da u svim ovim promenama raspoloženja i vašoj nestabilnosti dođe i do problema, i to većih – u emotivnim vezama i brakovima. Nemoj posle da bude – jao, jao, šta ovo bi?

Usamljeni pripadnici ovog znaka će ili naglavačke uleteti u jednu avanturu, ili će sve trčeći pobeći od osobe sa kojom je ovo moguće ostvariti. E, sad nemojte da me pitate šta ćete vi konkretno uraditi – otkud ja znam da li ste spremni na rizik ili ste kukavica? Ako se odlučite da se avanturišete, samo da znate – ovo ne može da bude neka stabilnija priča. Ali zato može da bude uživanje….

 

Posao
Mlad Mesec u polju prilika, prijatelja, usluge od strane drugih, budućnosti – čini mi se da se pred Vagama otvara jedan mnooooogo dobar poslovni period. No, da bi bilo jasno – ako očekujete da pare počnu da padaju na vas u ovoj nedelji – to se neće dogoditi. No, već tamo negde od septembra meseca, a pogotovo oktobra – pričaćemo drugačije. Za sada, ono što možete uraditi jeste – ne brljekajte, ne presecajte nikakve poslovne odnose, pratite situacije koje su oko vas i ne izjašnjavajte se odmah. Tog retro Merkura u polju podsvesti iskoristiti na pravi način – analizirajte, razmišljajte – možete vi to.

 

Novac
Prošle nedelje ste trošili sve što dobijete. E, pa ove nedelje ćete imati gubitke. Ovo će se dogoditi ukoliko budete žurili, trčali, hteli da zaradite gomilu novca odjednom. Idite vi fino i polako, kao i do sada, ne pecajte se na neke načine zarade preko noći….i sve će biti u savršenom redu.

 

Zdravlje
Malo se nervirate – od te nervoze ne možete da spavate ili imate problema sa stomakom. Neki od vas će možda dobiti i ekcem po koži, licu, naročito po rukama. Generalno gledano – dobro ste.

 

 

ŠKORPIJA

Hrana
Dobar aspekt Marsa, vašeg vladara, sa Saturnom – donosi da Škorpije imaju pravu meru kada je hrana u pitanju. Neki od vas će čak odlučiti da se vrate režimu ishrane koji su praktikovali ranije. Ili da otpočnu sa hrono ishranom. I jedno i drugo je za vas skroz ok.

 

Ljubav
Partner će vam skakati po živcima, zahtevati nemoguće i isto tako se ponašati. Povremeno ćete imati želju da dignete ruke od svega i da odete što dalje, jer će vam postupci druge strane već debelo testirati smirenost. No, umećete da se iskulirate, a iskreno rečeno – to je sada i najbolje za vas. Čak i ako odnosi u kojima ste nisu baš najbolji, čini mi se da još uvek nije vreme da donosite konkretne i konačne odluke. Videćemo šta će od jeseni biti kod vas, a za sada – nervozu trošite na posao, zarađujte pare i otvarajte sebi nove poslovne šanse.

Ukoliko ste usamljeni, prvo nešto moramo da razjasnimo – ako biste baš želeli neku ozbiljnu emotivnu priču – morate da razumete da se to neće desiti. Nadam se da je to jasno. Dalje – niko ne kaže da nemate mogućnosti da ostvarite nešto zanimljivo, ali nemojte odmah da pravite petogodišnje planove u svojoj glavi sa ovom osobom. Opustite se bre Škorpije i uživajte malo – uletite u tu tajnu avanturu, pa neka sve puca!

 

Posao
E pa drage moje i dragi moji – kada je posao u pitanju, ovo je jedna bombastična nedelja! Pomračenje Sunca i mlad Mesec dešavaju se u vašem polju karijere i izgleda mi da je Škorpijama stiglo vreme za promene. Ma kakve promene – za čupanje iz korena! Da bude jasno – promene vam zaista slede, ali to ne znači da će one pozitivne biti baš u ovim danima. Moguće je da prvo morate da napravite neki džumbus, pa da tek u narednom periodu, septembru ili oktobru, dođete do „onog pravog“. Ono što možete da uradite, da bi ovaj proces tranzicije prošao što bezbolnije po vas, jeste – smirite se! Dakle, VI ne povlačite nikakve ishitrene poteze, ukoliko to dođe od strane saradnika, šefova, poslodavca – pa šta da se radi. Prihvatite i čekajte da dođe vaš trenutak, a verujte mi – hoće.

 

Novac
Balansirate vi po pitanju novca, a ni sami ne znate kako. Ali, nekako uspevate da održavate glavu iznad površine vode.

 

Zdravlje
Jeste da ste vi naučili u poslednje vreme da živite pod stresom. Ipak, ukoliko ste u nekim ozbiljnijim godinama, više pažnje obratite na pritisak, srce, krvne sudove. Ako ste mlađi – odlično ste!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3