PREOKRETI, NOVE LJUBAVI, IZNENAĐENJA: Život ovih 5 znakova će se POTPUNO PROMENITI u 2019. godini!

PREOKRETI, NOVE LJUBAVI, IZNENAĐENJA: Život ovih 5 znakova će se POTPUNO PROMENITI u 2019. godini!

16. listopada 2018. Off By Admin 1

Horoskop za 2019. već sugerira da će iduća godina biti godina velikih promjena u svim aspektima vašeg života. Za neke znakove zodijaka stvari će se promijeniti na bolje, dok će za ostale znakove zodijaka promjene biti negativne.

Što je s vašim znakom zodijaka? Hoće li vaš znak biti sretan u 2019.? Mi otkrivamo sve! Za ovih 5 znakova, stvari možda više nikada neće biti iste! Ova će godina biti jedan vraški vrtuljak!

 

 

5 zodijačkih znakova čiji će se životi promijeniti u 2019. godini

 

 

1. Bik – Zodijački znak koji će doživjeti najveće promjene

Recite „zbogom“ svojoj dosadnoj rutini, vaš život će se promijeniti, a u 2019. ćete otkriti svoju novu stranu. Bit ćete sigurniji i smioniji, pogotovo kada je u pitanju ljubav! Ove godine, vaša strast i energija će začiniti vašu uobičajenu svakodnevnu rutinu!

2019. godina je godina u kojoj će vam se isplatiti naporan rad. Od svibnja do rujna uložit ćete najveći trud, kako biste dobili nagradu. Promjene će se dogoditi i u vašem financijskom području života, počevši od travnja do lipnja, piše Gostica.

Odnosi će najbolje funkcionirati s drugim zemljanim znakovima. Onima koji su rođeni 4.-6. svibnja i 26.-28. travnja ovo će biti važna godina na području ljubavi.

 

 

Osobne prilike za Bika:

Kako biste ostvarili svoje ciljeve za ovu godinu, trebali biste raditi s čvrstom grupom za podršku, pripremiti se prije lipnja, dovršiti neka ranija istraživanja ili poboljšati svoje vještine u ovom trenutku.

U svibnju i lipnju 2019. Dolazi do promjene smjera. Ako budete naporno radili od početka veljače do početka lipnja to će vam donijeti dobrobit.

 

 

 

2. Lav – Dolazi do pozitivne promjene

Za vas, 2019. je godina razumijevanja i realizacije. Konačno ćete poduzeti potrebne korake kako biste ostvarili svoje snove! Možda to neće biti uvijek mirna vožnja – i iako ste navikli uspješno savladavati prepreke koje vam se pojavljuju na putu, ovo bi moglo biti nešto s čim se nećete tek tako lako nositi.

U svakom slučaju, promjene će biti dobre i omogućit će vam da pronađete istinsku ljubav! Prvi mjeseci više su usredotočeni na prijatelje i odnose, ljubav i financije, a možete doživjeti nekoliko iznenađenja koja dolaze početkom godine preko druge osobe.

Od kraja lipnja do listopada je najproduktivnija faza za osobni razvoj, imate ćete više energije i osjećat ćete više strasti.

 

 

Osobne prilike za Lava:

Vaš produktivan period počinje krajem lipnja i traje do početka listopada. Imat ćete više energije i entuzijazma općenito za život.

Oni rođeni 11. i 17. kolovoza ove su godine u glavnoj fazi rasta, a krajem kolovoza postići ćete svoje ciljeve.

 

 

 

3. Djevica – Godina velike promjene

Vi ćete, bez obzira na svoju sramežljivost, ove godine izići iz vaše ljuske! Napokon ćete otpustiti svoje strahove i brige i preuzeti kontrolu nad svojim životom. Vrijeme je da upravljate vlastitim putom i zapamtite da je život ono što ste napravili od njega.

Zašto ne započeti s novom karijerom koju ste dugo sanjali ili ostaviti partnera koji ne ispunjava vaša očekivanja. Budućnost je vaša.

2019. ima sve kozmičke sastojke za posebnu godinu za one rođene u znaku Djevice, kako u osobnom razvoju, tako i u partnerstvu i odnosima. Promjena će se osjetiti na ovom području od rujna 2018. i nastavit će se iduće godine.

Ovo je idealna godina za brak ili za povećanje zajednice, a mnogi u ovom znaku postat će roditelji ili će donijeti na svijet neke nove ideje. Do svibnja postoji potreba za nekim ograničenjem, a tijekom kolovoza/rujna možda ćete morati pripaziti na kilograme i prehranu.

 

 

Osobne prilike za Djevicu:

Vjera u sebe i poboljšanje stava prema životu su mjesto gdje leže vaše najbolje mogućnosti.

Jupiter će ostati u vašem znaku do kraja rujna 2019. i donijet će vam pogodnosti ako želite napredovati u životu. Sredinom godine pratit će vas neka dodatna sreća.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2