Svaki znak ima svoju TAROT KARTU: Saznajte koja je vaša i kakvu vam BUDUĆNOST PREDVIĐA

Svaki znak ima svoju TAROT KARTU: Saznajte koja je vaša i kakvu vam BUDUĆNOST PREDVIĐA

16. listopada 2018. 0 By Admin 1


LAV

Osmica štapova

Dobićete priliku da odmorite i dušu i telo. U tim trenucima duboko dišite i meditirajte kako biste što duže ostali u ravnoteži, bez obzira na to šta vam se dešava u životu. Ova karta ukazuje i na mnogo mirnije, ali emotivno sadržajnije razdoblje ne samo tokom ovog meseca već cele godine.

 

 

DEVICA

Točak sreće

Nesporazum koji ste imali je nastao zbog osobe koja je uradila nešto što vas je povredilo. Da biste razrešili ovu situaciju, neophodno je da zaboravite na kritiku i osuđivanja. To što vi možda znate više, ne znači da treba da osuđujete one koji nisu na vašem nivou. Osuđivanjem na druge projektujete svoje osobine koje vam se ne dopadaju. Da biste to promenili, morate prvo da oprostite sebi, pa tek onda drugima.

 

 

VAGA

Princ pehara

Karte kažu da finansijsko stanje u vašoj porodici može da se popravi. Bilo da se radi o kupovini kuće, stana ili preseljenju na novu adresu, ići će glatko, bez muke i greške. U svakom slučaju, šta god da se dešava u ovom periodu, biće lepo za sve članove vaše uže porodice. Osim toga, ovo je idealno vreme za prinovu i rad na uvećanju porodice.

 

 

ŠKORPIJA

Desetka mačeva

U prošlosti ste pravili kalkulacije i dobijali manje od onoga što ste zaslužili. Ova karta se pojavljuje u vašem životu da bi vam pokazala da ne treba da se osećate manje vredni. Nije sebično želeti bolji život. Što više primate, to ste sposobniji da dajete drugima koji nemaju. Imate šanse i da pozitivno delujete na druge i da im ukažete na pravi put koji vodi ka prosperitetu.

Špil se sastoji od 78 karata podeljenih u dve grupe. Mala i Velika arkana. Mala arkana se sastoji od 56 karata, a Velika od 22 karte
ŠPIL SE SASTOJI OD 78 KARATA PODELJENIH U DVE GRUPE. MALA I VELIKA ARKANA. MALA ARKANA SE SASTOJI OD 56 KARATA, A VELIKA OD 22 KARTEFOTO: SHUTTERSTOCK

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3