Svaki znak ima svoju TAROT KARTU: Saznajte koja je vaša i kakvu vam BUDUĆNOST PREDVIĐA

Svaki znak ima svoju TAROT KARTU: Saznajte koja je vaša i kakvu vam BUDUĆNOST PREDVIĐA

16. listopada 2018. 0 By Admin 1

STRELAC

Sunce

Najvažnije od svega je da ostanete pozitivni i da imate jasnu viziju svojih želja i planova. Izbegavajte skeptike i negativne osobe. Važno je da svaki dan napravite mali korak ka cilju. Telefonski poziv, pismo ili mejl koji ćete dobiti pomoći će vam da budete optimista. Trudite se da tako i ostane tokom cele godine.

 

 

JARAC

Devetka diskova

I pored toga što sumnjate u sebe, vi imate misiju da širite svetlost i kao takvi oduvek ste želeli da poboljšate ovaj svet. Taj duboki poziv nadilazi vreme i prostor. Vaš životni zadatak se trenutno širi kako biste mogli da pomognete većem broju ljudi. Zato je važno da budete zadovoljni svojim životom. Osetljivi ste na tuđe emocije i zbog toga je važno da naučite da se čistite od toga što preuzimate.

 

 

VODOLIJA

Devetka mačeva

Posedujete sposobnost da zaronite u svet iz mašte u kome obitavaju dobri duhovi i patuljci. Ta mistična iskustva vam se dešavaju zbog vaše duhovne otvorenosti i razmišljanja o životnoj svrsi. Karte vam šalju duhovne učitelje koji će vas naučiti da se popnete na viši nivo svesti i pored toga što ste se nekada plašili svoje intuicije. Otvorite se za nova znanja i učitelj će se pojaviti.

 

 

RIBE

Pustinjak

Više nema potrebe za odgađanjem, sada možete da verujete svojim osećajima. Karte vas vode kroz događaje koji će vam pomoći da na najbolji način prevaziđete probleme na koje nailazite. Najbitnije je da izbegnete oklevanje. Situaciju podelite na manje celine kako se ne biste previše opteretili. Odluka koju ste doneli je u skladu sa vašim bićem i pored toga što vi povremeno sumnjate u to. Vaša priroda tera vas da stalno analizirate kako biste ojačali veru.

Stranice: 1 2 3