DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 26. oktobar: Lav živi u bajci, Vagu čeka fantastičan dan, Škorpija u iskušenju…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 26. oktobar: Lav živi u bajci, Vagu čeka fantastičan dan, Škorpija u iskušenju…

25. listopada 2018. 0 By Admin 1

 

RAK

Danas ćete biti skloniji impulsivnom donošenju odluka vezanim za vaš ljubavni život, a to bi moglo negativno da se odrazi na vaš odnos sa voljenim bićem. Svaki pokušaj da napravite neku drastičniju promenu neće naići na odobravanje stalnog partnera. Zaboravite i na eksperimentisanje, a ako ste slobodni i na započinjanje veze sa nekim koga nedovoljno poznajete.
LAV
Skloni ste sanjarenju i idealizaciji partnera, iako vam to inače nije svojstveno. Ako ste u vezi sa nekim koga od nedavno poznajete, čuvajte se izvesnih razočarenja. Poželjno bi bilo da se posvetite ličnim interesovanjima i druženju sa prijateljima. Nekoliko dana bez partnera učiniće da steknete realniju sliku o njemu.
DEVICA
Način na koji razmišljate i kako se ponašate u poslednje vreme, ostavlja pozitivan utisak na vašu okolinu. Aktuelni partner je oduševljen vašom promenom, a novi ljudi su neminovno privučeni energijom i magnetizmom koji emitujete. Ukoliko ste singl, osoba koju želite da impresionirate danas neće ostati ravnodušna na vaš šarm.

 

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2 3 4