DNEVNI HOROSKOP za 3. novembar: Jarca čeka velika odluka, Bika velika sreća, a Ribe pred izazovima…

DNEVNI HOROSKOP za 3. novembar: Jarca čeka velika odluka, Bika velika sreća, a Ribe pred izazovima…

2. studenoga 2018. 0 By Admin 1

RAK

Zvezde vas pozivaju danas da proširite svoju viziju. Vreme je da vidite veću, jasniju i napredniju stranu stvari. Zapamtite da je život kao ogledalo – dobićete daleko više nego što očekujete. Zato sanjajte velike snove, nadajte se velikim stvarima i zamislite sebe kao zvezdu. Nemojte se prodavati za male novce! Skromnost se uvek zloupotrebljava!

LAV

Danas ćete biti posebno emotivni, reagujući burno na sve što vidite – bilo da je to slika prirodne katastrofe u svetu, slika usamljenog kučeta ili tužnog deteta! Duhovno ste veoma motivisani i vidite pozadinu svega. Ukoliko ste vernik i razmišljate o poseti nekom udaljenom manastiru, napravite plan i sprovedite ga u delo.

DEVICA

Danas bi vam snovi i vizije mogle nestati jednako brzo kao što će vam doći, kao refleksija nesvesnog razmišljanja. Neke od ovih impresija sadrže u sebi neku traumu iz prošlosti ili fobiju koje trebate da se oslobodite. Takođe, treba da iskoristite tu kreativnu inspiraciju i pretočite je u neki umetnički projekat. Pred kraj dana osećaćete se daleko bolje i rasterećenije!

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4