DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 10. novembar: Ovan blista, Blizanci razočarani, Rak se igra vatrom, a Vodolija uživa kao nikada…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 10. novembar: Ovan blista, Blizanci razočarani, Rak se igra vatrom, a Vodolija uživa kao nikada…

9. studenoga 2018. 0 By Admin 1

RAK

Danas biste pod uticajem čudne astralne energije mogli pribeći maloj laži kod partnera, kako biste prikrili neku blamažu ili sramotnu istinu. Moguće je da će u prvi mah da vam poveruje, ali vrlo brzo će uvideti da nešto nije u redu i vaša mala varka će biti razotkrivena. Najbolje bi bilo da budete iskreni, čak i ako dođe do male svađe.

LAV

Ukoliko idete na sastanak večeras, onda je vrlo verovatno da imate sasvim pogrešnu sliku o osobi sa kojom se sastajete. Današnja astralna energija pokušaće da vas navede da izgradite sopstvenu sliku o toj osobi i u neku ruku je idealizujete. Kako bilo, veoma je važno da zapamtite da vam je potrebno vreme da upoznate osobu, pre nego što krenete da joj sudite (bilo da ste u pravu ili ne!).

DEVICA

Zvezde bi danas mogle da umešaju prste u neki vaš odnos, koji je do sada bio kristalno jasan i dovedu do konfuzije. Vrlo je verovatno da uživate jedno u drugom, ali kada treba da se donese zajednička odluka nešto ne štima. Nemojte da vas to danas zabrinjava jer ćete samo poremetiti odnose. Danas uživajte u danu, a sutra mislite o tome (doduše, samo „sutra“ će se verovatno pobrinuti za sve!).

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4