Ona ČEZNE za partnerom, to je VEČNA ŽELJA njenog srca, ali ako ćete je voleti, morate je POTPUNO VOLETI

Ona ČEZNE za partnerom, to je VEČNA ŽELJA njenog srca, ali ako ćete je voleti, morate je POTPUNO VOLETI

9. studenoga 2018. 0 By Admin 1

 

To će vas uništiti, ali morate pokušati da razumete. Za nju ne postoji takva stvar kao što je očigledan izbor.

Voleti Vagu znači voleti samu Ljubav. Ona voli sve što ima veze s ljubavlju: veze, otkrića, bolno  srce, zanos, samu ideju ljubavi – to je sve isto. Ona žudi za sigurnošću partnerstva, ali takođe žudi za uzbuđenjem zbog ljubavne nesigurnosti.

Ona želi strast. Ona vidi dobro u gotovo svakoj osobi, ali od partnera zahteva inteligenciju i humor.

 

Nema ništa privlačnije od pameti. Mrzi nesklad, jer se zbog njega oseća ranjivim; ali ako je volite, ne morate se previše brinuti, jer ona veruje u oproštaj i poverenje. Kada se svađate s Vagom, budite sigurni da je svaka svađa za nju kraj svega, a to će je ponekada uništiti; treba da je podsetite da je svaka rasprava prilika za rast – to je početak novog u svemu.

Vaga voli zaljubljenost i moraćete se zaljubljivati u nju iznova i iznova. Ona će zahtevati trajnu evoluciju i inspiraciju.

Ako volite Vagu, morate videti dobru nameru koju ona uvek ima u svom srcu; ako ignorišete taj deo nje, uskraćujete joj ličnu istinu. Ona ne može d apreživi bez te istine.

 

Kad je gruba ili se svađa jer je u pravu – a ona je obično u pravu, jer Vaga je po prirodi pravedna i fer, neosporno morate disati. Tada verujte njenim suzama i rečima, one su iskrene. Ona se previše brine da bi ikada nanela namernu štetu.

Ali ako ste svedok bljeska ljutnje u njenim očima, morate pustiti svoj bes. Nežna, saosećajna Vaga će silno reagovati kada se suoči s licem nepravde. Morate joj dati prostora da bude ratnik kada joj je srce govori da je vreme za borbu.

Morate stajati pored nje, diviti se njenoj predanosti i verovati u cilj, videti sve onako kako jeste, manifestaciju najdublje svrhe njenog srca.

Verujte u nju i ona će verovati u vas. Kada je Vaga srećna, ona može preuzeti svet. Potrebna joj je samo prava muzika i smeh.

 

Ali um Vage je nestalan i preplavljuju ga brige. Ona će proučavati vaše izgovorene i neizgovorene reči. Ona će razmišljati o sigurnosti, o značenju svakog dodira ili svađe i kakav značaj će to imati za budućnost; ako volite Vagu, morate je nežno voditi nazad do sadašnjosti, iznova i iznova i iznova.

Vaga cveta u radosnom sadašnjem trenutku. Ona veruje u dobrotu ljudi, u magiju i (pre svega) u sreću do kraja života. Ako volite Vagu, morate verovati u nju zbog svega što ona jeste.

 

Izvor: atma.hr

Stranice: 1 2