Jupter posle 12 godina ulazi u znak STRELCA: Evo kojim znakovima donosi NOVAC I LJUBAV

Jupter posle 12 godina ulazi u znak STRELCA: Evo kojim znakovima donosi NOVAC I LJUBAV

12. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Pošto Jupiter simbolizuje i pravosuđe, napeti aspekti koje ova planeta obrazuje sa Suncem Strelaca, Blizanaca, Devica i Riba rođenih u prvoj dekadi. Upozoravaju predstavnike ovih znakova da budu oprezniji ukoliko očekuju ishod nekog sudskog spora. Ako dugo traje, trebalo bi da potraže pomoć ili savet još nekog pravnika ili advokata.

 

Ako vam je natalni Jupiter u Strelcu, poslovi sa strancima narednih godinu dana donosiće vam uspeh i novac, kao i češće odlaske na put. Ipak, neće sve odmah krenuti glatko. Budući da se retrogradni Uran (planeta više sile), 6. maja vraća na poslednje stepene Ovna. Obrazuje napet aspekt sa Jupiterom (novac) kao i kvadrat sa Marsom (sukobi) u Vodoliji.

 

Zbog toga bi trebalo izbegavati rizične finansijske transakcije i nepotrebne troškove.Čim uđe u Strelca u kome se već nalazi Merkur, 8. novembra, Jupiter će obrazovati konjunkciju sa Mesecom. Aspekt koji donosi novčane dobitke, ali i mogućnost iznenadnog odlaska na put u inostranstvo.

 

Saradnja sa ženama može da se pokaže kao dobitna kombinacija, jer Mesec simbolizuje nežniji pol. Zbog polusekstila koji Jupiter obrazuje sa retrogradnom Venerom (novac) u Vagi, mnogima će poći za rukom da naplate stare dugove ili da dođu do neočekivane zarade.

 

Izvor: Novosti

Stranice: 1 2