DNEVNI HOROSKOP za 15. novembar: Vodoliji i Blizancima stiže novac, Lavu stižu promene, Škorpija uživa kao nikad pre…

DNEVNI HOROSKOP za 15. novembar: Vodoliji i Blizancima stiže novac, Lavu stižu promene, Škorpija uživa kao nikad pre…

14. studenoga 2018. 0 By Admin 1

OVAN

 

Ako neko vreme budete proveli u sređivanju vašeg doma, veoma brzo ćete shvatiti da je izvesnim kućnima aparatima potrebna popravka, a vašem životnom prostoru generalno spremanje. Ne dozvolite da vas ovo obeshrabri i da mislite da je ovo posao za koji nemate vremena, energije i finansija. Uz malu pomoć ukućana i prijatelja, ovo možete da uradite za jedan dan.

BIK

Provešćete dosta vremena u ramišljanjima o nekim osobama koje više nisu deo vašeg života. Ako su u pitanju prijatelji sa kojima već dugo niste u kontaktu, razmislite o ponovnom uspostavljanju odnosa. Takođe, verovatno ćete želeti da neki dugoročan projekat privedete kraju. Uveče, nađite vremena da se posvetite sebi i ličnim željama.

BLIZNACI

Danas možete da očekujete priliv novca kao posledicu nedavno sklopljenog ugovora ili izvesne kupoprodaje. Pred vama je pozitivan razvoj događaja. Ako budete u prilici da se pozabavite nekom papirologijom, obratite pažnju na tekst napisan najsitnijim slovima. Jedan rođak ili član porodice će zatražiti vašu finansijsku podršku.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4