HOROSKOP DO KRAJA JESENI- BIK, VAGA I RAK!

HOROSKOP DO KRAJA JESENI- BIK, VAGA I RAK!

14. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Bik

Ako smatrate da vam je zivot postao nekako monoton i jednolican, s obzirom na vasu energiju i apetite sto se tice uzivanja i provoda, mozete da se polako pocnete pripremati ukoliko je to moguce, jer vam kraj ove Jeseni donosi jedno tiho i tajanstveno u jednu ruku ali jako interesantno poznanstvo.

 

Jako ce vam se dopasti ova osoba i ako ste slobodni i imate zelju da zapocnete nesto novo, najbolje bi bilo da idete polako. Bez obzira sto cete vi dosta vise biti u pokretu jer vas ta energija najvise pokrece i kada je na ljubavnom planu sve ok vama je kompetan zivot savrsen, nemojte vi iznositi predloge i pozivati prvi, pustite da se zamisli gdje ste i da vam se sam javi..

 

Previse vezujete emocije za sve ostalo, ali vi ste naprosto takvi… Pokusaj da odvojis stvari koje zaista nemaju veze jedna sa drugom, bice ti mnogo lakse da funkcionises a i ostavljaces dojam puno jace i stabilnije osobe..

 

 

Vaga

Ova jesen koja je još malo na izmaku, za vas ce predstavljati kao preiod odmora jer ce se stvari koje su vam pravile probleme i komplikacije napokon smiriti same od sebe, i vi cete prihvatiti to jer ste bili postali umorni od pritiska i ocekivanja. Iako zbunjeni, imacete sansu da sve poslozite i sebi razlozite na pravi nacin..

Iskoristite sad ovaj period da sebi objasnite stvari koje su vam nejasne, narocito ako se radi o parneru koji je dosta jaci i dominantniji od vas, jer bi prilagodjavanjem mogli sami sebi dovesti u situaciju da jednostavno trpite do jedne granice, a kada vam se ta granica priblizi samo cete se okrenuti i otici , a takve scene nisu dobre za vas, jer ostavljaju dubok trag..

 

Morate postati malo mudriji, svakako imate tu osobinu da vazete i mjerkate stvari vise puta, pa iskoristite to da pojacate svoje strpljenje i da postanete gospodar svojih misli a samim tim srce ce vec nekako da se izbori za sebe jer ce biti zasticenije. Svoju emotivnost pokusajte da malo prikrijete, uvijek previse otkrivate o sebi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2