SMRZNUTI MJESEC – Pun Mjesec u Blizancima- Rak otkriva VELIKU TAJNU a Ribe čeka IZNENADAN PREOKRET…

SMRZNUTI MJESEC – Pun Mjesec u Blizancima- Rak otkriva VELIKU TAJNU a Ribe čeka IZNENADAN PREOKRET…

16. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Vaga

Život nije natječaj za ljepotu, ali to vas neće zaustaviti da budete okrunjeni kao “Miss simpatičnosti“. Naposljetku, imate taj poseban dar da opustite ljude dok razgovarate s njima i oni se tada osjećaju kao da su najvažniji  ljudi na svijetu.

A to je kvaliteta koja vas može odvesti gdje god želite ići, pogotovo ovog punog Mjeseca.

 

 

Škorpion

Koja je vaša najveća erogena zona? Definitivno vaš mozak! I ovog punog Mjeseca, vaša mašta divlja. Nemojte se bojati podijeliti svoje fantazije ili pokušati nešto novo. Sve dok vi i vaš partner komunicirate, ne možete pogriješiti.

Iznad svega, pokušajte ne analizirati previše stvari  – održavajte stvari razigranim i gledajte gdje vas noć dovodi!

 

 

Strijelac

Otvorenost je osobina s kojom se ponosite. Ali bez obzira na to koliko ste otvoreni, uvijek ima mogućnosti da se napravi još malo mjesta!

Treba ostati znatiželjan i nositi se sa svijetom po vlastitim uvjetima. Zadržite za sebe svoje mišljenje ovog punog Mjeseca, to će vas učiniti mudrijima.

 

 

Jarac

Znamo da niste od onih koji se uključuju u besmislene razgovore. Ali ponekad je to jedini način da dobijete potrebne informacije. Naravno, mogli ste to shvatiti sami.

Ali zašto se mučiti, kada netko drugi zna prečicu? Ovog punog Mjeseca, pronaći ćete cilj puno brže ako zastanete i upitate za smjernice.