SMRZNUTI MJESEC – Pun Mjesec u Blizancima- Rak otkriva VELIKU TAJNU a Ribe čeka IZNENADAN PREOKRET…

SMRZNUTI MJESEC – Pun Mjesec u Blizancima- Rak otkriva VELIKU TAJNU a Ribe čeka IZNENADAN PREOKRET…

16. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Vodenjak

Ne treba mnogo da bi se kreirala sjajna noć… samo dobri prijatelji i živahan razgovor. I ovaj puni Mjesec pruža dovoljno od jednog i drugog kako bi se dobra zabava nastavila cijelu noć!

 

Međutim, za najbolje rezultate pokušajte izbjeći probleme s „vrućim gumbom“ – upravo sada većina ljudi je u srdačnom raspoloženju, nitko ne želi žestoku raspravu.

 

Ribe

Uz toliko zamršenih preobrata, kretanje vašim emocionalnim životom može biti kao da pokušavate pronaći svoj put kroz labirint. Ali ponekad pomaže kada stvari pogledate iz ptičje perspektive.

Ovog punog Mjeseca  razgovarajte s nekim tko je bio s vama kroz uspone i padove – možda će vam ta osoba pomoći da vidite širu sliku.

Ovan

Svi smo pomalo sada rastreseni  – ali vaš “majmunski um” stvarno pretjerano skače s drveta na drvo! Ovog punog Mjeseca pristiže mnogo informacija i ideja, a vi ne znate što bi sa svim time.

Ali nemojte dopustiti da zamagle vaš fokus. Zapišite ih negdje odmah (na papir, a ne u telefon) i vratite se tome kasnije.

 

 

Bik

Vi ste to već čuli: “Prilagodi se ili umri”. Ali promjena je više od šturog preživljavanja, riječ je o pokušavanju i trudu. Samo pogledajte stabla – tajna njihove snage je da ostanu dovoljno fleksibilni da se mogu savijati, njihati i dopustiti da im lišće odleti.

Ovaj puni Mjesec traži da se pouzdate u život i vidite gdje vas vjetar vodi.

Stranice: 1 2 3