Suočavanje sa strahom, ljubavnom čežnjom i istinom! Evo šta nam donosi Venera u znaku Škorpije (do 7. januara 2019.)

Suočavanje sa strahom, ljubavnom čežnjom i istinom! Evo šta nam donosi Venera u znaku Škorpije (do 7. januara 2019.)

23. studenoga 2018. 0 By Admin 1

 

Rizikujte, pronađite hrabrost i pred partnerom budite onakvi kakvi jeste. Potpuno iskreni. Krhki, nežni, ranjivi i slabi.

Ogoljeni kao priroda zimi. Sa svim svojim manama i nedostacima. Potpuno se prepustiti i predati, umesto kontrolisati i držati sve na nišanu, čekajući fatalan udarac. Dakle – verovati, a ne konstantno sumnjati.

Trebalo bi osvestiti da je uporno provociranje kraja rezultat straha od stavljanja, pa je lakše prizivati destruktivne scenarije. Tako se čini bezbolnije; preseći, odrezati, zalupiti vratima. To je u redu ako stvarno mislimo prekinuti vezu.

Ako je cilj ljubav koja će trajati zauvek, a kad je Venera u Škorpiji, svi to želimo, onda je potrebno menjati se, preispitati svoje vrednosti, načine davanja i primanja ljubavi, suočiti se sa vlastitim demonima, otpuštati stare, loše obrasce ponašanja.

Nužno je prihvatiti bol, tragediju i patnju – niste se valjda doživotno pretplatili na dramatične scenarije. Prolazno je SVE, pa tako i drame, kojih će nesumnjivo biti ove zime, ali treba ih konvertovati u nešto više i bolje. Ili ih praktično iskoristiti u smislu pokretanja strasti koje su se uspavale, a koje će se sad sigurno probuditi.

Cveće gubi latice, lišće menja boju i opada. Šljive, jabuke ili dunje pretvaramo u rakiju. Od biljaka pravimo tinkture. Tako je i sa našim odnosima – menjaju oblik i energiju kako bi duže trajali.

Moramo dopustiti nekim stvarima da ‘umru’. Za ovu zimu predlažem dozvolu za smrt. Smrt strahovima koje smo nabrojali.

 

 

Prilagođeno sa: Uranovo dijete

Stranice: 1 2