Pun Mesec u Blizancima, uvodi nas u LAVIRINT TAJNI: Evo šta TVOM znaku donosi njegova ČAROLIJA

Pun Mesec u Blizancima, uvodi nas u LAVIRINT TAJNI: Evo šta TVOM znaku donosi njegova ČAROLIJA

23. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Pun Mesec u Blizancima je tajanstven, podstiče u nama mnoge borbe i razmišljanja, a svaka reč imaće težinu… Pročitajte šta vama horoskop predviđa!

Na dan 23. novembra 2018. godine u 06 i 41 časova, pun Mesec biće u Blizancima, a poznat je još i po nazivu Dabrov Mesec

 

Uvek se pojavljuju nove informacije oko punog Meseca… i to nije slučajnost. Uostalom, kada su Mesečeve energije na vrhuncu, obično smo više ekstrovertni – a izgovorene reči jako brzo putuju!

Tajna je u tome što pun Mesec u Blizancima menja neke životne odluke i odnose. To je zato što ovim lunarnim mesecom vlada Merkur – glasnik samih bogova.

Isprobavajući nove stvari ili upoznavajući nove ljude često otkrivamo nove strane sebe. I to je naročito istina ovog punog Meseca, kada će naš osećaj za sebe biti puno fluidniji. Možemo se zabaviti razmišljanjem o različitim idejama i identitetima, bez ograničenja ili definisanja nečega posebno.Sa ili bez krilatih sandala, ovaj pun Mesec u novembru mogao bi se opisati kao slobodan i neobavezan. Kao šaljivci Zodijaka, Blizanci nikada ne ostaju na jednom mestu predugo … i pod njihovim uticajem, nećemo to ni hteti!

 

Uostalom, ovo je vreme za prikupljanje informacija – bez briga o tome kako se sve uklapa u veliku shemu stvari. I kada budemo spremni da razmišljamo, Sunce u Strelcu (koje je u opoziciji sa punim Mesecom) pomaže da steknemo mudrost iz iskustva. Ne zaboravite zadržati otvoren um – neki od vaših novih spoznaja mogu vas iznenaditi!

Otvoren um: to je najbolja strana Blizanaca. Ovaj promenjivi vazdušni znak nikada nije previše ponosan da ne bi promenio mišljenje ili se prilagodio novim situacijama. I kao krajnji “društveni leptiri”, Blizanci mogu naći zajednički interes sa bilo kim.

 

Ali svaki znak ima svoje izazove, a svestranost Blizanaca može doći sa određenom cenom. Sa tolikim prilikama za druženje za vreme ovog punog Meseca, može biti lako raspršiti energiju i izgubiti dodir sa vlastitim centrom. Ipak, ovo bi mogao biti najzabavniji i najfascinantniji pun Mesec u godini – zato zadovoljite svoju znatiželju!

 

Horoskop za pun Mesec u Blizancima

 

Ovan

Svi smo pomalo sada rastreseni – ali vaš um stvarno preterano “skače” od mišljenja do mišljenja! Ovog punog Meseca pristiže mnogo informacija i ideja, a vi ne znate šta biste sa svim tim saznajnjima. Ali nemojte dopustiti da zamagle vaš fokus. Zapišite ih negde odmah (na papir, a ne u telefon) i vratite se tome kasnije.

 

Bik

“Prilagodi se ili doživi kraj”. Ali promena je više od samog preživljavanja, reč je o pokušavanju i trudu.

Gde vas vodi vetar života

Samo pogledajte stabla – tajna njihove snage je da ostanu dovoljno fleksibilni da se mogu savijati, njihati i dopustiti da im lišće odleti. Ovaj pun Mesec traži da se pouzdate u život i vidite gde vas vetar vodi.

 

Blizanci

Šta vas čini tako poželjnom osobama za druženje? Nije stvar samo u vašim duhovitim šalama ili u vašem sjajnom umeću upravljanja rečima. Radi se o tome što ste vi iskreno zainteresovani za svaku osobu koju upoznate i vaša veština primećivanja ističe ono što ih čini tako posebnim. Razgovarajte sa nekim novim ovog punog Meseca – u tom procesu možete čak i otkriti nešto novo o sebi!

 

Rak

Držite svoj dnevnik snova blizu sebe, jer ovog punog Meseca, vaša podsvest će raditi prekovremeno. I dok budete spavali i dok budete budni, važne poruke će se pojavljivati, piše Astrology. Nemojte brinuti o njihovom dekodiranju – za sada, samo skupite ih što više možete. Njihovo značenje će uskoro biti otkriveno.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3