DNEVNI HOROSKOP za 26. novembar: Raka koči prošlost, Škorpija u dilemi, Vodolije čeka sjajna šansa, Ribe bi mogle biti povređene…

DNEVNI HOROSKOP za 26. novembar: Raka koči prošlost, Škorpija u dilemi, Vodolije čeka sjajna šansa, Ribe bi mogle biti povređene…

25. studenoga 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Sprijateljite se sa nekim i pomozite mu umesto što stalno gledate kako da izvučete korist iz svega i pomognete samo sebi. Udružite se sa ljudima i ponudite im pomoć umesto što je tražite. Ponudite više sebe i videćete da se na duže staze to više isplati jer ćete dobiti mnogo više nego što se ikad zamišljalji da je moguće. Budite darežljivi prema ljudima iz vaše okoline i to će koristiti svima.

BIK

Ogromna količina pozitivne energija je u vazduhu danas, dovoljna je samo jedna iskra da je zapali i da se ta enegija oslobodi. Znajte u kom pravcu ste se zaputili i koji su vam ciljevi pre nego što zapalite tu iskru. Efekat koji ćete izazvati, osetiće se u narednim periodima i može uticati na odluke drugih. Možda postoji problem koji se više ne može ignorisati.

BLIZANCI

Danas je pravi dan za nove početke. Možete započeti novi ciklus, što će vam pomoći da razumete bolje osećanja drugih i vašu vezu koji imate sa njima. Imajte na umu da će to uticati na neki način na sve veze koje imate sa ljudima iz vašeg okruženja. Uzmite vremena da razmislite o tome da se nalazite na startnoj liniji, fokusirajte se na cilj i ljude koji vam mogu pomoći da ga ostvarite.

 

RAK

Prestanite da se zadržavate na starim projektima i rutinama koje se baziraju na davno završenim situacijama. Primetite promene koje se dešavaju oko vas, prihvatite ih i prilagodite se trenutnoj situaciji. Ovo je pravo vreme da preispitate svoju trenutnu situaciju. Agresivan pristup prema promenama znači da treba da se oslobodite stvari koje vam više ne služe. Krenite hrabro napred umesto sa oklevanjem.

LAV

Skloni ste da se osećate snažno, što vam pomaže da se povežete sa svojom ličnošću. Možda ćete se osećati kao da ste skroz usmereni prema cilju koji je pred vama i da ste na dohvat cilja. Uhvatili ste zalet, nemojte sad stajati. Stvari koje ste pokrenuli sada će imati ogroman uticaj na dešavanja oko vas u vremenu koje dolazi.

DEVICA

Postoji neka nervoza u vazduhu. Možete se šetati i gledati svoja posla kada slučajno neko naleti na vas, vaša prva reakcija ce biti da tu osobu odgurnete. Nepažnja drugih može vas dovesti u stanje besa. Pokušajte da tržite pod kontrolom svoju agresivnost pogotovo kada ste za volanom.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3