DNEVNI HOROSKOP za 26. novembar: Raka koči prošlost, Škorpija u dilemi, Vodolije čeka sjajna šansa, Ribe bi mogle biti povređene…

DNEVNI HOROSKOP za 26. novembar: Raka koči prošlost, Škorpija u dilemi, Vodolije čeka sjajna šansa, Ribe bi mogle biti povređene…

25. studenoga 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Počinjete da obraćate pažnju da detalje. U isto vreme, vaša intuicija je mnogo oštrija. Možda ćete se naći u situaciji kada ćete znati kako se neka osoba oseća bolje nego ona sama. Takva osetljivost će kod vas možda izazvati agresivniji pristup jer ćete želeti da probudite ljude iz sna da bi shvatili situaciju u kojoj se nalaze.

VODOLIJA

Bićete veoma neposredni danas. Instiktivno ćete znati kako da se postavite u određenom trenutku, posebno u kriznim situacijama. Verovatno ćete razmišljati punom parom i radićete sa punom efikasnošću. Osećate se sposobno jer znate da se nalazite u okruženju koje vas podžava i da će vam pomoći ako posrnete. Krenite hrabro napred i razmislite o šansama koje pre niste smeli da prihvatite.

RIBE

Ako neko pokuša da vas kritikuje, nemojte se bojati da se branite. Drugi ljudi se ne boje da vam kažu šta im je na umu pa zašto bi se onda vi plašili. Možda ćete se osećati kao da vas neko gura samo da bi video do kojih granica može da ide. Verovatno samo žele da dobiju neku reakciju sa vaše strane. Budite iskreni o tome kako se osećate i objasnite im, umesto što dopuštate da budete povređeni.

Stranice: 1 2 3