MERKUR MENJA PRAVILA! Ova tri znaka USKORO će doživeti VELIKE PROMENE I ISKUŠENJA

MERKUR MENJA PRAVILA! Ova tri znaka USKORO će doživeti VELIKE PROMENE I ISKUŠENJA

28. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Merkur je ponovo u retrogradnom kretanju, a ako ste rođeni pod nekim od ova tri znaka – na vas će ova promjena posebno utjecati.

Ali, prije nego prevrnete očima na još jedno predviđanje loše komunikacije, trebalo bi da znate kako je retrogradni Merkur u aprilu samo jedan faktor koji utječe na vezu s drugima i samim sobom. Prije svega, svi znakovi trebaju ovo vrijeme iskoristiti za osobni razvoj i reflektiranje, jer se život ne završava kada počne biti izazovno i teško.

U ovom periodu budite osoba koja se neće plašiti krenuti na put samoiscjeljivanja i uživajte u stvarima koje volite, od hrane do glazbe. Nosite šminku za koju vam je netko rekao da vam ne stoji, a vama se sviđa, gledajte u zvijezde, uživajte u životu… Jednostavno, zabavite se!

 

Ovan

Ovog mjeseca vam je išlo prilično dobro! U vašoj karijeri, privatnom životu, društvenim krugovima i romantičnim avanturama, gurali ste u svom stilu. Ovog retrogradnog Merkura se ne plašite rizika i i ne izbjegavati raditi ono do čega vam je stalo. Bliži ste ciljevima nego što mislite. Vaša energija je živa i brza, pa preuzmite prednost!

 

Sada je vrijeme da investirate u sebe i vašu budućnost – bilo da je to kupovina stana ili samo odlazak na jogu ili vaš omiljeni trening. Ne pokušavajte previše objašnjavati i uvjeravati druge u to što radite, samo pravite tihe korake i naučite kako da se poštujete.

 

 

Blizanci

Počela je burna godina za vas, ali se tome sve više približava kraj. Sada je vrijeme da napravite korekcije, komunicirate što je direktnije moguće i oprostite sebi i drugima. Da biste došli do dobrog, morate se potruditi i sići sa svog “prijestolja” koje ste sebi postavili.

 

Također, izbjegavajte dvolične prijatelje i one koji vam ne prijaju, bivše partnere, ali i seksualne odnose – sve dok Merkur ne izađe iz ovog položaja (24. 4..). Pronađite balans da biste pronašli i sreću.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2