Šta vas očekuje do KRAJA sedmice u LJUBAVI: Devica u igri vrelih strasti, Ribe očekuju mnogi izazovi, Ovan u neobičnoj romansi

Šta vas očekuje do KRAJA sedmice u LJUBAVI: Devica u igri vrelih strasti, Ribe očekuju mnogi izazovi, Ovan u neobičnoj romansi

28. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Ko ne zna šta je ljubav – ima dovoljno vremena da nauči! Ljubi bližnjeg svog kao samoga sebe! – a zašto bih, pitaćete, kad on nije JA? …Muzika je : osam nota i od njih – bilioni fascinantnih melodija. Ljubav je : „dve note“ i od njih – bezbroj mogućnosti za SREĆU.

Ne nadajte se „ljubavnim lekcijama“ – od Ljubavnog horoskopa. Vaš astrolog samo želi da Vam pomogne da odaberete jednu naročitu – „svoju pesmu“.

 

Ovan

Povremeno prolazite kroz odredjene faze lične i emotivne nesigurnosti, zabrinuti ste zbog nečijih postupaka ili reči. U ljubavnom životu više Vam smeta iznenadna euforija u partnerovom ponašanju, nego osećaj nostalgičnog raspoloženja. Nalazite se u neskladu između ličnih želja i mogućnosti koje Vam se nagoveštavaju.

 

Pokušavate da ostvarite porodičnu harmoniju i da poboljšate ljubavni dijalog. Ponekad nije lako razumeti partnerove misli i osećanja, ali to nije od presudnog značaja za zajedničku sreću. Važno je da postoji obostrano poverenje i sklad u ljubavnom odnosu. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam neobična ljubavna romansa.

 

Osoba koja privlačili Vašu emotivnu pažnju zaslužuje da se nalazi na listi prioriteta. Tek kada iskreno izrazite svoja osećanja, očekuju Vas skladan odnos i kompletno zadovoljstvo.

Bik

Priželjkujete novu i uzbudljivu ljubavnu romansu. Vi ste osoba koja ume da upotrebi sve svoje prednosti, ali i nečije slabosti u svoju korist. Ne želite da prihvatite emotivno odbijanje.

 

Rečima ne možete da učinite previše, ali zato određenim postupcima je moguće da pomerite sve »emotivne zidove«. Sposobnost da osetite zadovoljstvo u ljubavnom zavođenju, kao i da ugodite nečijim potrebama predstavljaju poseban kvalitet i bogatstvo ličnosti. Ipak, postoje odgovori do kojih ne možete doći na lak i jednostavan način, jer ljubavni odnos ponekad predstavlja enigmu i zahteva strpljenje ili odricanje.

 

Pulsirajuća osećanja menjaju pogled na svet i utiču na inspiraciju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, proverite svoje zavodničke sposobnosti i manire u nečijem društvu.

 

Blizanci

Zbog brojnih susreta ili dinamičnih događaja koji Vas prate u društvenom životu, delujete atraktivno i privlačno na osobe u svom okruženju.

 

Međutim, povremeno ne možete da kontrolišete svoje strasti ili zanos koji osećate prema bliskoj osobi, a to može da se reflektuje u kontrastima. Ponekad spontanost u izražavanju osećanja predstavlja najbolji odgovor. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost.

 

U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ljubav ili osećanja daju najjaču snagu, ako ih pravilno usmeravate. Nema razloga novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4