Na velikoj životnoj RASKRSNICI- BIK – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

Na velikoj životnoj RASKRSNICI- BIK – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

28. studenoga 2018. 0 By Admin 1

 

Samokontrola je vaša snaga

Možda ćete krajem aprila imati troškove organizovanja nekog događaja. Bolje je da planiratr ove troškove mesecima unapred, tako da budete spašeni od teških situacija kroz koje ćete možda morati proći. Ako budete u finansijskoj oskudici i ograničenjim sredinom godine, krivac može biti vaše neočekivano ponašanje. Vaš “dugačak jezik” može pokvariti vaše dobro uspostavljene odnose, što može uticati na vašu finansijsku situaciju.

Dakle, budite ljubazni i ponizni i imajte kontrolu nad onim što kažete. Takođe, možda ćete imati želju da pomognete drugima kada su finansijski aspekti u pitanju, to vam može doneti gubitak o kojem treba da voditi računa. Zato izbegavajte donošenje bilo kakve finansijske odluke impulsivno, tako da možete sprečiti bilo kakve finansijske gubitke.

 

ZDRAVLJE

Imate potrebu da ostanete zdravi. Bikovi moraju da se brinu o svom zdravlju u 2019. godini. Ako to ne učinite, vaše stanje verovatno će se pogoršati. Možda ćete morati da se suočite sa ozbiljnim zdravstvenim problemima od marta do maja 2019. Treba da preduzmete neophodne mere kako biste osigurali dobro zdravlje.

U slučaju da posumnjate u vaše zdravstvene probleme, odmah posetite lekara. Prva polovina godine može biti problematična za vaše zdravlje. Zato bi trebalo da budete ekstra oprezni od početka januara. Možete izgubiti duševni mir, ali molitva, joga i meditacija će vas spasiti problema. Ako je potrebno, obratite se lekaru i uzmite potrebne lekove za poboljšanje zdravlja. Ako ne budete imali adekvatnu količinu odmora, verovatno će se kvalitet vašeg zdravlja pogoršati.

 

Kada su u pitanju vaše zdravlje i sposobnosti, morate biti ekstra pažljivi. Ako budete radili onako kako vam je savetovano moći ćete uživati u zdravom i srećnom životu ove godine.

Ukoliko dozvolite da budete bolesni, moraćete da se držite svog kreveta i nećete uživati u prelepim iskustvima života. Čak i ako se ne prepoznate u ničemu od ovoga, idite na redovne preglede kako ne bi došlo do navedene situacije. Samo ako preduzmete odgovarajuće mere prema vašem zdravlje, onda ćete u 2019. moći održati zdrav život.

Trebaće vam promene u načinu života. Držite se zdrave dijete i izbjegavajte jesti brzu i masnu hranu. Trebalo bi malo da se isključite iza vešeg napornog poslovnog rasporeda i da sebi obezbedite dovoljno vremena da se odmorite.

Obezbedite dovoljno spavanja i redovnog vežbanja. Posebno održavajte vaše zdravlje i higijenu tokom septembra i oktobra. Bolesti koje izazivaju komarci, kao što je malarije i slično, mogu se širiti. Morate se brinuti kako biste izbegli ove bolesti. Tokom poslednje faze godine vaše zdravlje će postati bolje i vratiće se u vaše originalno stanje.

Morate da napravite potrebne promene u svom načinu života kako biste bili zdraviji. Idite napred i ostvarite svoje ciljeve koje ste uvek želeli. Pravite mere predostrožnosti, uradite to u pravom trenutku i stvari će se odvijati na najbolji način po vas. Kontrolišite svoje navike u ishrani, jedite da živite i ne živite da jedete. Ako ovo uradite, vaša težina će biti pod kontrolom i sprečićete bolesti.

 

 

Izvor: Conoplja news

 

Stranice: 1 2 3