Ljubavni život se MENJA iz korena- BLIZANCI – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

Ljubavni život se MENJA iz korena- BLIZANCI – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

29. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Veliki godišnji horoskop za Blizance- astro prognoze za ljubav, posao, novac i zdravlje u 2019. godini!

Blizanci – godišnji detaljni horoskop za 2019. – Prilagodljivi, ali promenljivi i nestabilni… Blizanci su bezbrižni i često teže promenama.

Prema partneru mogu biti ponekad vrlo hladni i površno ljubazni, a sami vole da koketiraju. Neozbiljni su, dosta emeotivni, vole ljubav. Nisu sposobni za neku ozbiljniju i trajniju vezu, jer im je duh nestalan i avanturistički nastrojen. Kada se Blizanci zaljube, postaju nežni i verni svojoj ljubavi. Blizanci su izvrsni zabavljači koji imaju izražen smisao za humor i sitne dosetke koje mogu da razbiju i najnelagodniju situaciju. Upoznati su sa najnovijim zbivanjima. Udvaraju se vrlo inteligentno, dozvoljavajući partneru da se oseća sigurnim i vrednim…

 

UOPŠTENO

Ovo će biti prosečno vreme i za ljubav, tako da je neophodna pažnja i po ovim pitanjima. Možda ćete morati da stalno pokušavate da to postavite na pravo mesto i da se pobrinete da nemate nikakvih poteškoća. Dobra vest je da će vaš partner uvek ostati s vama da vas podrži. On će vam biti izvor ohrabrenja i prijatelj u nevolji, onaj ko će vam pomoći u vašem ličnom i profesionalnom životu. Ova godina će biti najbolji trenutak da priznate vašu ljubav prema nekom, jer će vam vreme služiti najbolje i koristiće u donošenju pravih odluka, vezanih za odnose. Drugi element koji treba uzeti u obzir je vaše ponašanje prema drugim ljudima.

Neophodno je da budete ljubazni dok komunicirate sa drugima. Što se tiće karijere, ova godina će vam doneti mnoge izmene u smislu poslova vezanih za vaš rad. Možete biti svedoci mnogo promena i možda ćete morati da donesete važne odluke ove godine, koje će drastično uticati na vašu karijeru. Stoga budite mirni i mudri dok to radite. Možda ćete imate nekoliko novih mogućnosti da izaberete koje će direktno uticati na vašu karijeru. Dakle, budite na oprezu i pametni dok donosite važne odluke vezane za vašu karijeru, ove godine.

 

KARIJERA

Puno mogućnosti za poslovne korisnike. Ova godina je od velikog značaja za vas i vaš posao. Ova 2019. godina će biti izuzetno važna za vaše poslovanje. Ove godine će se u vašoj firmi dogoditi ogromne i velike promene. Ove godine očekujte širenje poslovanja sa velikim mogućnostima, zatim tu je i izazov promene posla, a moguće je i da se uloga posla promeni. Budite vrlo oprezni na svom poslu od 22. marta do 26. aprila, jer bi u ovaj fazi moglo da dođe do nekih opstrukcija za vas. U tom periodu vodite računa o tome da li ste dobro vodili računa o svemu kada je poso u pitanju.

Ako razmišljate o drugoj karijeri ili pokušavate da se pridružite drugoj firmi, pobrinite se da idete u pravom smeru. Veliki blagoslovi po vašu karijeru nastupaju od 16. septembar do 22. oktobra. Ovaj period će vam pomoći da nadoknadite bilo šta što ste izgubili pre ovih dana, pa idite i zgrabite sve što možete u ovom trenutku. Setite se da vreme ne čeka, tako da kada je pravi trenutak, donesite pravu odluku. Ako ulažete na berzu, budite veoma pažljivi šta radite. Nemojte dozvoliti da se desi bilo kakav problem koji može dovesti do situacije koja se ne može ispraviti. Promene u vašem poslu i karijeri su veoma izvesne da će se desiti. U mesecu novembru i decembru morate biti posebno oprezni jer ovimeseci mogu biti veoma kritični za vas. Stoga, donesite odluke smireno, mirnim umom, tako da ne dođete u neku krajnje traumatičnu situaciju. Morate biti veoma oprezni u svim segmentima i najmanjim detaljima, jer i male stvari mogu dovesti do većih problema.

Znači, treba da znate da neki koraci koje ćete preduzimati tokom ove godine mogu se ispostaviti štetni za vaše poslovanje. Zato, budite spori i precizni sa bilo čime što radite. Vodite evidenciju o svemu što se dešava i napravite rezervne planove koji će vas spasiti od daljeg problema. Ako želite da negde investirate novac, tada prethodno sve istražite i proračunajte. Gledajte da odbacite sve negativnosti a da zadržite sve pozitivno, jer ova godina pruža i obilje mogućnosti za vas. Uspeh je prisutan svakog dana, nastavite sa radom i ne zaustavljajte se. U zavisnosti od vaše poslovne situacije, zauzmite ispravan kurs i obavite posao koji morate obaviti u ovoj godini ali budite veoma oprezni sa onim što radite.

 

LJUBAV

Ova godina će biti blaga za Blizance, u smislu ljubavi i odnosa. Vaša interakcija i veza sa ljubavnim partnerom odrediće putanju vašeg odnosa za budućnost. Postoji mogućnost da neka nova osoba uđe u vaš život sredinom ove godine, a takođe i od septembra do novembra.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3