DNEVNI HOROSKOP za 1. DECEMBAR: Strelac u ljubavnom zanosu, Rak uživa u pažnji, iznenađenje za Ovna….

DNEVNI HOROSKOP za 1. DECEMBAR: Strelac u ljubavnom zanosu, Rak uživa u pažnji, iznenađenje za Ovna….

30. studenoga 2018. 0 By Admin 1

jarac

POSAO
Prihvatite skromniju poslovnu ponudu i nemojte podcenjivati nečije intelektualne sposobnosti. Delujete pomalo konfuzno pred saradnicima.

 

LJUBAV
Potrebno je da bolje uskladite svoje misli i osećanja kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje vašu ćud i slabosti. Ponekad je nemoguće sakriti unutrašnji nemir.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa disajnim putevima.

 

 

vodolija

POSAO
Nepotrebno se uplićete u neku situaciju koju ne poznajete dovoljno i na takav način iritirate svoje saradnike. Prihvatite dobronamernu kritiku i nemojte preuveličavati svoje sposobnosti.

 

LJUBAV
Zadržite određenu meru opreza i mudrosti. Nema razloga da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Potrebna vam je veća diskrecija u nekim intrigantnim situacijama.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

ribe

POSAO
Možda vam se ne dopada nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali to ne treba dodatno da vas opterećuje ili da menja vaš prvobitni stav o poslovnoj saradnji.

 

LJUBAV
Vama nedostaje strpljenje, a vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Usmerite svoju pažnju više na sličnosti koje vas povezuju.

 

ZDRAVLJE
Napetost.

 

 

astrologija.de

Stranice: 1 2 3 4