Vaga između DVE vatre, Bik u OPASNOJ ljubavnoj šemi, Škorpiju i Lava očekuje DOBITAK… Evo šta vas očekuje sledeće nedelje!

Vaga između DVE vatre, Bik u OPASNOJ ljubavnoj šemi, Škorpiju i Lava očekuje DOBITAK… Evo šta vas očekuje sledeće nedelje!

30. studenoga 2018. 0 By Admin 1

LAV   POSAO – Ovo je period u kojem ćete biti u svom elementu, puni entuzijazma i preduzimljivosti. Možete praviit velike planove i uspećete, ako budete više verovali u sebe.

 

NOVAC – Moguć je dobitak kroz igre na sreću.

 

LJUBAV – Želite da kvalitetno ispunite svoje slobodno vreme, tako da ćete raditi samo ono što volite . Odmaranje, gledanje filmova, bavljenje sportom, izlasci, hobi je ono što će obeležiti naredne dane. Mogući su neočekivani gosti u domu. Slobodni Lavovi, postajete jako bliski sa jednom osobom iz inostranstva. Varirate na liniji od prijateljstva do ljubavi.

 

ZDRAVLJE- Bavite se sportom jer ćete time ublažiti bolove u kičmi.

 

 

 

DEVICA  POSAO – Trebalo bi da razmislite o privatnom biznisu i poslu u koji se moože priključiti cela vaša porodica. Neki od vas će raditi dva posla. Jedan  od njih od kuće. Napravite plan jer sada imate podršku.

 

NOVAC – Očekuje vas dobitak preko muške osobe iz porodice.

 

LJUBAV – Ovo nije najbolji period za vaš brak jer Mars u Ribama donosi određene nevolje koje uglavnom neće biti prouzrokovane vama i vašim postupcima. Izmaknite se kada vidite da je partner neraspoložen. Slobodne Device,  Venera u opoziciji sa Uranom govori da je trenutna situacija takva – kakva je. Bez promene. Budite strpljivi ako ne želite da narušite i taj odnos koji sada imate sa osobom koja vam se dopada.

 

ZDRAVLJE – Pijte više tečnosti ili jedite tečniju hranu.

 

 

VAGA   POSAO – Venera u opoziciji sa Uranom je jako težak aspekt posebno ako ste nestrpljivi i ukoliko želite da što pre znate na čemu ste. No, sada se morate smiriti i pričekati.

 

NOVAC – Izbegavajte rizične finansijske investicije. Ne preduzimajte ništa značajno po pitanju novca.

 

LJUBAV – Kada je ljubav u pitanju nalazite se u periodu u kojem možete biti isfrustrirani jer ne možete da promenite trenutnu situaciju. Dosta bi pomoglo kad biste bili odlučniji. Slobodne Vage, ne možete večno “vagati” i razmišljati na koju ćete stranu. Jedan tas mora prevagnuti.

 

ZDRAVLJE – Nervoza.

 

 

ŠKORPIJA  POSAO – Venera na Ascendentu govori da ulazite u period uživanja. No, ponekad je deo posla i sklapati nova prijateljstva i održavati dobre odnose sa uticajnim ljudima koji mogu pomoći vašem poslovanju.

 

NOVAC – Očekuju vas dobici.

 

LJUBAV – Kada je emotivni život u pitanju možete previše tragično doživeti partnerove odluke na koje nikako ne možete uticati. Prilagodite se promenama i pokušajte spasti ono što se spasiti da. Slobodne Škorpije, ne pamtite kada ste se zadnji put ovako osećali. Zaljubljeni ste i spremni da u svoj život pustite dragu osobu.

 

ZDRAVLJE – Prijala bi vam masaža i neka vrsta relaksacije.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3