Promene, iskušenja, putovanja i na kraju VELIKI USPEH- LAV- GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

Promene, iskušenja, putovanja i na kraju VELIKI USPEH- LAV- GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

1. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Hodate stazom večne ljubavi

U 2019. vam se savetuje da pokušate izbeći konflikte koliko god možete i fokusirajte na stvaranje konstruktivnog odnosa. Kontrolišite svoj temperament i rešite sve probleme na miran način. Ovo će pomoći u izgradnji boljeg razumevanja između parova, a razumevanje sa svojim partnerom može ukloniti sve barijere. Budite posebno pažljivi kako biste izbegli svađe zbog ega i sujete. Biće korisno da govorite polako i smireno.

Odnosi će vam postati intimniji, česte uzajamne posete i razmene poklona. Provodite vremena koliko god možete sa svojim partnerom. Pokušajte da razvijete emotivnu i fizičku vezu između vas. Što je jača ljubav, to će biti bolje za vaš odnos. Dugogodišnja veza će učiniti da se Lavovi osećaju radosnije, sa entuzijazmom, a ako vaša veza dobro funkcioniše, u 2019. godini može da preraste u brak.

 

Ovo bi i bilo najprikladnije vreme za parove koji su ove godine spremni da uđu u brak. Ova godina donosi Lavovima uspešan brak. Zato najbolje iskoristite svaku priliku koju ćete dobiti.Savet za ovu godinu je da kontrolišete svoj bes koliko god možete, da ne postanete agresivni prema vašem partneru. To bi moglo dovesti do raspada vaše veze. Iako vam astrologija za ovu 2019. predviđa sve ruže u vašem ljubavnom životu, zapamtite da čak i ruže imaju na sebi trnje.

 

FINANSIJE

Predstojeća godina izgleda svetlo, predviđa vam se bolja finansijska perspektiva za Lavove u 2019. godini. Vaše finansijsko stanje će uopšteno biti stabilno. Malo je mogućih problema oko vaših monetarnih aspekata. Pošto neće biti strmih uspona i padova, vaš život će se pomerati manje ili više lako. Neće biti mnogo napetosti po pitanjima vezanim za novac i finansije, jer ćete raditi prilično dobro u toj oblasti života i jer možete imati višestruke izvore prihoda i živeti prilično ugodan život. Sve ovo će vam dati mogućnost da uštedite više novca.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3