Promene, iskušenja, putovanja i na kraju VELIKI USPEH- LAV- GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

Promene, iskušenja, putovanja i na kraju VELIKI USPEH- LAV- GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

1. prosinca 2018. 0 By Admin 1

 

Novac ćete trošiti planski obraćajući pažnju na prioritete.Međutim, ako ga budete raskošno trošili i rasipali novac, možda će vam faliti za neke važne stvari. Zato, pažljivo sa novcem. Ako ste u stanju da svoj novac pretvorite u plodne investicije na mudriji i pametniji način, tada će se vaši finansijski izgledi za većom zaradom povećati. Nemojte se žuriti i nemojte biti impulsivni pri donošenju finansijskih odluka, već unapred planirajte svoje investicije. Trebalo bi da kontrolišete svoju naviku prekomerne potrošnje koja može doći u prvi plan tokom drugog dela godine. Takođe, možete imati više finansijskog uspeha u drugom delu godine, u poređenju s prvim delom.

 

Naučite kako da izbegnete stres

Savet vam je da budete veoma pažljivi u vezi sa eventualnim neočekivanim troškovima u ranom delu godine. Morate pažljivo da planirate svoj budžet i držite se plana. Ako ste u stanju da kontrolišete svoje troškove i finansije, tek onda ćete biti srećni i sigurni do kraja godine. U celini, verovatno se nećete suočiti s velikim finansijskim nestašicama tokom 2019. godine.

 

ZDRAVLJE

Nećete se suočiti sa zdravstvenim problemima početkom ove godine, ali se brinite o manjim ili većim virusnim infekcijama. Ako i bude zdravstvenih problema imaćete potpunu podršku Jupitera. Ipak, morate ostati oprezni da izbegnete pitanja fizičkog i mentalnog zdravlja. Zdravlje neće biti ugroženo od marta do maja. Ali, u junu morate biti na oprezu, kao i decembra.

Korisne vežbe i joga tokom cele godine će biti korisne za vaše zdravlje. Jedite uravnoteženu ishranu i smanjite dodatnu težinu ove godine. Ako prolazite kroz stresnu fazu, vežbajte opuštanje i meditirajte svakodnevno da biste postigli duševni mir. Pogotovo stres na poslu može negativno delovati na vaše zdravlje. Ne razmišljajte negativno, samo ostanite mirni. Pre odlaska na posao pravilno jedite da biste imali dovoljno energije.

 

Ako eventualno trenutno imate određene zdravstvene probleme, nađite vreme za pregled i redovno pijte lekove. Ako terapija ne deluje, idite i konsultujte se sa lekarom. Pravilna ishrana je jedna od najvažnijih stvari na koju morate da vodite računa da biste ove govine izbegli eventualne zdravstvene probleme. Pacijenti koji boluju od dijabetesa trebaju biti oprezni, da izbegavaju brzu hranu i da brinu o stomaku. Takođe pažljivo vozite tokom maja i juna.

Oni koji pate od krvnog pritiska treba da izbegavaju stres na svaki način. Međutim, zbog povoljnog aspekta Jupitera, mogućnost stvaranja zdravstvenih problema biće manja. Izbegavajte jesti brzu hranu na uličnim kioscima, već se hranite kod kuće i smanjite ili prekinite konzumiranje alkohola.

 

Sve u svemu, astrologija vam za ovu 2019. godinu savetuje da ne budete žrtva gojaznosti upotrebom nezdravih opasnih vrsta hrane koje bi mogla biti štetne za vaše fizičko i mentalno zdravlje. Posetite lekara i idite na redovne kontrolne preglede. Nemojte čekati da se bolest pojavi. Radite, trenirajte, vežbajte, meditirajte i sve će biti mnogo bolje.

 

Izvor: Conoplja news

Stranice: 1 2 3