DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 3. decembar: Šok za Blizance, Lavove čeka uzbudjiv dan, Device gube tlo pod nogama…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 3. decembar: Šok za Blizance, Lavove čeka uzbudjiv dan, Device gube tlo pod nogama…

2. prosinca 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Danas ćete biti dosta praktični u svim aspektima svog života. Kada je ljubav u pitanju, moguće je da ćete uvideti kako partner i vi morate da razgovarate o nečemu što vas muči. Udružite snage danas, kako biste uspeli da dođete do željenog cilja. Ako vam je zaista bitno da to uradite danas, moraćete se malo potruditi, jer će se trud isplatiti.

VODOLIJA

Danas biste pod uticajem planetarne energije mogli imati manje fantazija i besciljnih razgovora, a više praktičnog planiranja zajedničke budućnosti. Ukoliko danas osetite da vam veza stoji na klimavim nogama, možda je vreme da preispitate svoje potrebe. Ukoliko vam je potrebno više sigurnosti i stabilnosti, vreme je za razgovor.

RIBE

Danas nemojte nikako vagati između svojih emocija ili misli kada je ljubav u pitanju. Planetarna energija sugeriše da neko vama blizak nema više nameru da sedi i čeka da se vi smislite. Ukoliko se plašite ili brinete da pokažete svoje prave emocije zbog bojazni da ćete biti odbijeni, onda je vreme da se suočite sa njima i kažete šta vam je na srcu.

Stranice: 1 2 3 4