Velika borba i ISKUŠENJA nakon koje izlazite kao POBEDNIK- VAGA – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

Velika borba i ISKUŠENJA nakon koje izlazite kao POBEDNIK- VAGA – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

5. prosinca 2018. 0 By Admin 1

LJUBAV

Ova 2019. godina je savršeno vreme za povezivanje s partnerom. Ona će biti veoma prijatna za pitanja vezana za ljubav i odnose. Ovaj period će se pokazati veoma povoljnim za zaljubljene da priznaju svoju ljubav. Takođe, ljubavni odnosi će postati intimniji. Stari odnosi će biti oživljeni, a raskidi će se rešiti. Visok nivo uzajamne privlačnosti je takođe naznačen. Novi ljubavni odnosi su najizgledniji od 16. aprila pa nadalje. Provedite što je više vremena sa svojim voljenim tokom toga perioda, to će vam pomoći u negovanju pažnje i razumevanja jednih prema drugima. Ako vas neko veoma privlači, pokažite to i recite mu to. Vi definitivno ne želite da izgubite tu osobu, pa prema tome, preduzmite akciju da ne bude prekasno.

Tranzit Marsa u znak Venere će vam pružiti dobru platformu da priznate svoju ljubav. Izrazite osećanja koja imate za tu osobu. Ali budite pažljivi u vašoj ljubavnoj vezi između 31 jula i 2 augusta kao jer tokom ovog vremenskog perioda možete da se suočite sa nekom vrstom prepreka. Sveukupno gledano, ove godine ćete morati da preduzmete i neku vrstu rizika kada su ljubavni odnosi u pitanju. Gledajte da pravite male ali sigurne korake, jer sigurno ne želite da vam ljubavni život bude zbrkan. Negujte svaki momenat i stvorite lepa osećanja za oboje. Vaši napori će se isplatiti, bićete uspešni i možda ćete se i venčati tokom 2019. godine.

Ove godine će cvetati vaš ljubavni život. Pomerićete planine sa svojim partnerom, a izbor koji ćete napraviti tokom ove godine će biti najbolji za vas. Rešavaćete problema na najefikasniji i najpraktičniji način. Nemojte se postavljati iznad partnera i ne brzajte sa zaključcima. U odnosima sa partnerom, morate ispravno da komunicirate u vezi svakog detalja, kako bi sve išlo kako treba. Vage su poznate po svojoj blagosti i pokazuju ovaj kvalitet u svojoj vezi i činiće čuda za svog partnera. Vi možete svakoga da usrećite. Samo uložite pravu količinu napora i vaš partner će pasti na kolena pred vas.

 

FINANSIJE

Vage su merilo ljudi, pravde i jednakosti. Dakle, Vage su veoma uravnotežene u svojim fizičkim i mentalnim aktivnostima. Zato oni pokazuju stabilnost u područja novca i finansija. Oni se obično ne suočavaju sa velikim finansijskim problemima u životu. Predstojeća godina će biti u skladu sa vašom globalnom situacijom u oblasti finansija i novca. Da, 2019. godine će teći u skladu sa tipičnim karakteristikama vašeg astralnog plana. Prema planetam, i ove godine vi ćete iskazati ravnotežu u finansijskim i novčanim oblastima.

 

Možete da izbegnete probleme

Ovo će vas učiniti više samouverenim i sigurnim u sebe. Osećaćete se udobnije i opuštenije. Pored redovnih, tokom godine, možete napraviti i nekoliko kratkoročnih dobitaka. Takođe ćete dobiti dividendu od prošlih investicija koje ste napravili. Dakle, vaše finansijsko stanje će biti bolje od onoga što je ranije bilo. Planirajte i dodatni novac koji ćete zaraditi ili dobiti iz različitih izvora. Lako ćete trošiti novac za vaše potrebe i nećete oklevati za takve stvari. Dobar priliv novca će vas činiti stabilnim i zadovoljnim, a vaš stil života će postati više stilski i elegantniji.

Trošićete svoj novac na kupovinu luksuznih predmeta. Takođe možete potrošiti za odeću, nakit, vozilo ili ulepšavanje vašeg okruženja, renoviranje i krečenje kuće, kupovina nameštaja ili nekih drugih skupih predmeta za kuću. Ali, morate osigurati da vaši troškovi ne prelaze noemalnu meru, da se kasnije ne bi susreli sa problemima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3