Velika borba i ISKUŠENJA nakon koje izlazite kao POBEDNIK- VAGA – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

Velika borba i ISKUŠENJA nakon koje izlazite kao POBEDNIK- VAGA – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

5. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Ako uštedite nešto novca, kasnije nećete morati da uzimate zajmove i druge vrste finansijske pomoći. Do sredine godine, postići ćete zadovoljavajuću poziciju u oblastima novca i finansija. Idite napred onako kako dopušta vaš budžet i finansijski plan. Trebalo bi da imate na umu da tokom cele godine izbegnete sve nepotrebne troškove. Venera je znak koji upravlja Vagama. Kako Venera predstavlja kraljevski stil života, strahuje se da možete da potrošite veliki deo svog novca na luksuz i udobnost. Potrošnja za životnim potrebama i nekim osnovnim luksuzima je opravdana ali kupuvina izuzetno skupe robe za koju stvarno nemate potrebe je zloupotreba vaših finansija.

 

U 2019. ćete vredno raditi da biste zaradili novac i obezbedili sreću. Verovatno ćete dobiti oboje, i novac i sreću. U celini, vi ćete u 2019. osetiti finansijski rast. Bićete u mogućnosti da podmirite svoje troškove i nećete ostati bez novca. Zadržaćete svoje bogatstvo i prosperitet. Vaše finansije će biti dovoljne da vam omoguće pristojan i udoban život. Novac je važan uslov u životu, što vi već znate vrlo dobro i ponašaćete se prema toj mudrosti.

 

ZDRAVLJE

Dobro zdravlje je sreća! Prema ovoj izjavi, moraćete biti svesni potpuno vašeg zdravlja tokom ove godine, obratiti pažnju na njega i gledati da se ne razbolite. Možete zaraditi puno novca, ali ako se ne pobrinete za svoje zdravlje, jel treba sve to da potrošite na lečenje?

Obratite pažnju na eventualne probleme premećaja digestivnog sistema, dijabetesa ili bolesti vezane za noge. Posebno se pazite januara i marta, a tokom augusta morate biti apsolutno oprezni sa svojim zdravljem, posebno ako patite od neke bolesti u tom periodu. Uverite se da imate dovoljno odmora i dovoljno vežbe, jer će vam to osigurati zdrav život i blagostanje.

Ako preduzmete mere predostrožnosti i pratite dobru ishranu, onda ćete imati olakšan posao, jer sve ove zdravstvene probleme možete kontrolisati odgovarajućom dijetom. Regularan i uravnotežen način života, rekreacija i sport, će vam omogućiti da promenite sve negativne aspekte u pozitivne. Ako naviknete da hodate svakodnevno, sigurno možete izbeći gojaznost. Ako ste lenji da idete u teretanu, aktivnosti poput plesa i vožnje bicikla takođe mogu doprineti gubitku telesne mase kao i povećanju kondicije.

Pijte dosta vode i držite se dovoljno hidrirani, jedite obroke na vreme i budite sigurni da ne preskačete hranu u bilo kom trenutku. Preskakanje obroka može biti vrlo loše za vaše zdravlje, posebno ako trebate da uzimate lekove. Usvojite dobar način života kako bi vaše dobro zdravlje ostalo netaknuto i nesmetano. U ovoj 2019. obratite posebnu pažnju na to što jedete, ne konzumirajte masnu hranu. Ako ste ljubitelj brze hrane, pobrinite se da to izbegnete da biste sprečili bolesti. Srčani bolesnici trebaju ostati oprezni i moraće da izbegavaju stres na poslu.

Odvojite potrebno vreme za vežbanje. Fokusiranje samo na posao može biti štetno za vaše zdravlje. Nemojte jesti hranu u restoranima i u kioscima, ponesite zdrav obrok od kuće. Ovo će vam pomoći da održite svoje zdravlje. fitnes horoskopu za Ako nemate vremena da uđete u teretanu, odvojite vreme za jogu i vežbe disanja koje će vaš nivo stresa držati pod kontrolom. Preduzmite i sve druge rekreativne aktivnosti kako bi se održalo vaše mentalno i fizičko zdravlje. Ovo je savet za sve Vage.

 

 

Izvor: Conoplja news

 

Stranice: 1 2 3