Okršaj s PROŠLOSTI i jedan NOVI POČETAK- ŠKORPIJA – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

Okršaj s PROŠLOSTI i jedan NOVI POČETAK- ŠKORPIJA – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

6. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Napravite balans između ljubavi i posla

Oni koji nisu uključeni u ljubavnu vezu sada će pronaći partnera i možda razviti jedan lep odnos. Ali vodite računa tokom juna-jula i avgusta-septembra. Ovaj period bi mogao biti nesrećan za vas i vašu voljenu osobu. Ako je u vašem braku naznačen razvod, onda morate naročito da izbegnete sukobe između marta i avgusta. U 2019. godini bićete jako zaokupljeni vašim profesionalnim životom i možda zbog toga nećete imati dovoljno slobodnog vremena za svog partnera. Ovo može pogoršati situaciju i povećati probleme u vašem životu. Ipak, trebalo bi da pokušate da posvetite neko vreme za njega, da održite toplinu i intimnost, jer u suprotnom, odnos može biti dosta napet i stresan.

Ako želite da vaš brak i veza budu plodonosni, tada pokušajte da nađete dovoljno vremena, čak i ako imate jako zgusnut poslovni raspored. To će omogućiti vašem partneru da shvati da vam je od velike važnosti. Trebate sebe više uključiti u život vašeg partnera. Vaši odnosi će postati intenzivniji tokom februara i marta. Takođe, ako niste u vezi, možete započeti nove odnose u julu, avgustu i septembru. Ali, u junu i julu možete biti oklevetani jer će vaša vanbračna veza da se otkrije. Možda ćete ostati napeti zbog velikog opterećenja i, stoga, vaša veza može biti napeta.

 

Oni koji žele održavati odnose moraju pokušati da razumeju svog partnera i izbegnu negativne misli, a oni koji imaju vanbračneafere moraju posebno biti oprezni jer postoji mogućnost raskida veze i braka. Ako ostavite sve loše poroke ili navike, možete spasiti vašu vezu pre nego štp se završi. Prekinite sve vanbračne odnose i druge afere ako ih imate. Ostanite mirni i strpljivo prolazite kroz loša vremena. Držite se dalje od neželjenih diskusija kako biste održali mir i harmoniju u vašem odnosu.

 

FINANSIJE

Godina 2019. će biti vrlo dobra za Škorpije, u oblasti finansija i novca. Put do prosperiteta će postati lakši. Možete otplatiti stari zajam ili se osloboditi drugih finansijskih obaveza i napokon odahnuti. Vaše dobro finansijsko planiranje će pomoći tokom čitave godine. Tako ćete moći ukloniti prepreke u vašim finansijskim i ekonomskim pitanjima. Vaša bolja ekonomska situacija će vas voditi u bolji društveni život. Vaš prosperitet će vam takođe dati više slave i prestiža. Pored toga, kada se izvučete iz kredita, sa više entuzijazma ćete se okrenuti planiranju svojih finansija, kako biste osigurali sigurnu budućnost.

Možda ćete postati aktivniji u planiranju i investiranju. Odlučićete se za sigurnije i dugoročnije investicije. Možete razmišljati o kupovini nekretnina, zemljišta, imovine i vozila. I sreća će biti na vašoj strani po pitanju finansija i prihoda.

Ali pripazite, jer u isto vreme, možete doneti pogrešne odluke u vezi finansije. Morate biti veoma pažljivi i svesni da ne biste došli do problema. Imajte na umu da pravljenje malih grešaka u finansijskim stvarima može postati razlog za gubitak.

Morate sve planirati i davati važnost kako zaradama tako i troškovima. Trebalo bi pravite specifikacije za sve finansijske transakcije. Ovaj tip planiranja će vas učiniti još više organizovanim i ovo će vam planiranje pomoći da bolje upoznate i sagledate svoje potrebne i nepotrebne troškove.

 

Svestan rast i ostvarenje viših ciljeva

Dakle, finansijska situacija u vašem životu verovatno neće postati loša. Nećete se suočiti sa bilo kakvim oblikom neke finansijske krize. Moći ćete da upravljate svojim finansijama na bolji način. Ovo će vam dati samopouzdanje i na pozitivan način uticati vas. Kako kažu, novac čini da se svet okreće. Pošto ćete imati novca, tako će se i druge oblasti napretka otvoriti za vas. Spremni ste za lični rast i razlog za ovo će biti vaša dostignuća u oblastima finansije i novca. Vaš rast u finansiranju će vam dati više pozitivnosti i entuzijazma u pogledu novog povećanja vaših finansija. Stoga, ovo može postati ciklus koji će vas dovesti do viših nivoa rasta i prosperiteta koji će povećati i vaš društveni položaj. Dakle, moći ćete uklonite razne prepreke na putu. Vaš naporan rad će učiniti čuda za vas. I ko može da spreči ovo da se dogodi?

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3