U vaš život ULAZI OSOBA koja će vam OKRENUTI SVET za 360 stepeni- STRELAC – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

U vaš život ULAZI OSOBA koja će vam OKRENUTI SVET za 360 stepeni- STRELAC – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

7. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Strelci su uvek stabilni i jaki i glatko idu prema svojim ciljevima. Njihova snaga i hrabrost je ono što ih dovodi bliže uspehu i biće im od velike pomoći tokom postizanja zavidnih visina ove godine. Morate da birate pravi smer kako bi postigli visok nivo uspeha. Biće mogućnosti i za pokretanje novih poduhvata. Finansijsko stanje će se takođe poboljšati tokom ove godine a količina truda koju unesete sada će biti prikazani kroz rezultat kasnije. Ove godine takođe su moguća unapređenja i povećanja plate.

 

LJUBAV

Početak godine biće veoma povoljan za ljude koji stupe u nove odnose ili za poboljšati sadašnji ljubavni život. Za ljubav i odnose, vreme od januara do aprila može se pokazati obećavajućim. Neki novi lik će ući u vaš život. Ali, treba da budete posebno oprezni prema takvima. Postoji mogućnost manjih sporova, sumnji, razlike u mišljenju, nesporazuma u odnosima i to od druge nedelje aprila do druge nedelje avgusta. Ne gubite srce i razum tokom ovih vremena. Ako su loša vremena u vašem životu preovladala, ne brinite, postoje i dobra vremena. Dakle, poseban savet vam je da kontrolišete svoje osećanja i impulse u ovom vremenskom periodu.

Što više kontrolišete svoj temperament, to ćete bolje improvizovati stvari u vašoj vezi. Pričajte sa svojim partnerom o svemu šta osećate. Komunikacija je ključ za rešavanje problema. Dajte sve najbolje od sebe i rezultati će se pokazati. Međutim, poboljšanja u odnosima će se videti od druge nedelje avgusta i odnosi će postati normalni i dobronamerni do decembra. Takođe, ovaj period može biti povoljan da vaš ljubavni odnos preraste u brak. Treba da zadržite potpuno poverenje u svog partnera tokom sredine godine i morate da uložite napor da održite dobar odnos.

 

Sredinom godine privlačite energiju obilja

Kada vaš partner vidi da pokušavate sve da održite dobar odnos, on/ona će uzvratititi istom merom, a to će dovesti do toga da oboje postanete sve bliži i snažniji, iz dana u dan. Kada vremena postanu gruba, držite se zajedno i prođite tako kroz sve što vas ometa.

 

FINANSIJE

U 2019. godini Strelčevi će svedočiti o finansijskoj stabilnosti po pitanjima novca. Manja je verovatnoća događanja strmih finansijskih uspona i padova tokom godine. Protok novca će ostati uglavnom ujednačen tokom godine. Uglavnom, postojaće lep balans između vaše zarade i troškova. Zaradićete novac ne samo iz tradicionalnih izvora, već i sa drugih izvora. Imaćete novca i nećete biti u deficitu. Međutim, kratkoročne investicije neće biti mnogo korisno, jer postoji mogućnost da ako ulažete u njih, možete dobiti obmanuti. Trebali biste uštedeti novac, u ovom trenutku života. Bićete finansijski najjači sredinom godine, a krajem godine verovatno ćete dobiti novac od neke stare investicije ili od prodaje imovine.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3