U vaš život ULAZI OSOBA koja će vam OKRENUTI SVET za 360 stepeni- STRELAC – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

U vaš život ULAZI OSOBA koja će vam OKRENUTI SVET za 360 stepeni- STRELAC – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

7. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Kako će vaš prihod biti dobar tokom godine, vodićete veoma luksuzan i udoban život. Ali trebali biste izbeći nepotrebne troškove. Ako uštedite novac i uložite ga pravilno, imaćete sigurnu budućnost. Malo je verovatno da ćete se suočiti s većim finansijskim gubicima ili štetom.

 

Ne verujte manje poznatim licima koja bi da vas uvuku u posao ili neku zajedničku finansijsku investiciju. Izbegavajte ovu situaciju jer u suprotnom slučaju možete izgubiti teško zaradjeni novac. Izgubiti veliki deo novca zbog svoje nebrige može poremetiti tok vašeg života. Dakle, period je dobar da se vrše finansijska ulaganja, ali moraćete da izaberete pravi finansijski put i da ne postupate po sopstvenom izboru već uzmite sugestije od strane nekih stručnjaka. Oni imaju potrebne veštine za finansijska ulaganja, pa saveti koje oni daju će vam pomoći da zaradite više novca. Uz više novca na raspolaganju, vaša sadašnjost ć biti udobnija i imaćete sigurniju budućnost.

 

ZDRAVLJE

Može se reći da će se u 2019. godini pokazati mešoviti rezultati za Strelca kada je zdravlje u pitanju. Strelčevi ne bi trebalo da sebi dozvole ni najmanju nebrigu za svoje zdravlje ove godine. Možda ćete se osećati umorno i letargično, i moguć je nedostatak energije u toku 2019. godine. Eventualne mentalne bolesti mogu vam izazvati probleme. Prema tome, u 2019. godini morate redovno da vežbate da biste obnovili energiju.

 

Čak i ako ste imali naporan dan na poslu, nađite vremena za malo vežbe. Ovo će poboljšati vaše mentalno zdravlje i sprečiti mentalne poremećaje. Ako imate probleme sa težinom, počnite da radite na tome već sada. Gojaznost može dovesti do brojnih bolesti i neprijatnosti. Ako budete ekstra oprezni ove godine neželjene bolesti neće neći put do vas. Nemojte biti letargični, nađite sebi vremena ua treninge i odmor. Fokusirajte se na svaki aspekt vašeg života, jer ako se fokusirate samo na jedan, drugi modu da se drastično pogoršaju.

Postoji mogućnost da od početka godine do aprila dobijete na težini, a obratite pažnju na dijabetes. Žene Strelčevi treba da obrate pažnju na ženske bolesti, a takođe mogu da pate od bolova u zglobovima i nogama. Međutim, nakon avgusta će se poboljšati vaše zdravlje. Ali, brigu o zdravlju treba voditi tokom cele godine. Od aprila do avgusta od vas se traži dodatna briga za zdravlje kao i više vežbanja. Idite u teretanu, vežbajte, jedite zdrave kuvane jela i održavajte svoju težinu. Ovo će pomoći da imate zdravo. Morate izbeći preskakanje obroka.

 

 

Izvor: Conoplja news

Stranice: 1 2 3