Kad muškarac ISKRENO ZAVOLI: Bik će vas obasipati POKLONIMA, Devica ljubav POKAZUJE SITNICAMA, a Ribe će vam priuštiti NAJLJEPŠU ljubavnu priču..

Kad muškarac ISKRENO ZAVOLI: Bik će vas obasipati POKLONIMA, Devica ljubav POKAZUJE SITNICAMA, a Ribe će vam priuštiti NAJLJEPŠU ljubavnu priču..

9. prosinca 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Vage će učiniti sve kada su u pitanju ljubav i odnosi. Nikad ne sumnjajte da li vas Vaga voli, samo znajte da su uvek tu kada su vam potrebni.

ŠKORPIJA

Naučićete da vas Škorpija voli kada vam potpuno veruje. Poverenje je teško za Škorpiju, ali kada je zaljubljen, veruje, jer zna da ga nećete uzeti zdravo za gotovo.

STRELAC

Strelac vas voli kada vam pokaže i svoju ozbiljnu stranu. On želi da vaša veza bude puna zabave. Voli vas kada pokazuje da se život uvek ne mora uzimati tako ozbiljno.

JARAC

Shvatićete da vas Jarac voli kada vam daje vremena. Stalno je u poslu i retko stavlja odnose kao prioritet, ali kada to uradi, saznaćete da je to ljubav.

VODOLIJA

Vodolija vas voli kada razgovara sa vama satima. On ne vodi duge razgovore sa svima, već samo sa bliskim ljudima koji stvarno brinu o njemu. Kada želi da čuje za sve stvari koje su važne za vas – on vas voli.

RIBE

Znajte da vas Ribe vole kada vam pretvore život u romantičnu komediju. Kada vole nekoga, pišu poeziju, pišu priznanja ljubavi i pozivaju da zajedno uživate u zalasku sunca. Kada osetite da je sve previše dobro da bi bilo istinito, onda vas zaista voli.

zenskimagazin

Stranice: 1 2