VODOLIJA- GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

VODOLIJA- GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

9. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Vodolija 2019: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

Ovo je godina za promene. Često Vodolije izbegavaju romantične ili intimne odnose na duge staze u korist svoje nezavisnosti. Zahvaljujući kretanju Neptuna, kako pokazuje godišnji horoskop za Vodoliju 2019., vaša osetljiva priroda će čeznuti za životnom lekcijom koju pravo vezivanje može doneti. To znači da ćete vezi u kojoj ste se našli dati šansu da postane dublja i smisaona.

Venera će vas podstaći da uživate u zadovoljstvima i u novoj, dubljoj prisnosti sa partnerom. Do jeseni, mogućnost da otvorite svoje srce zauvek je velika. Ne plašite se da predate celog sebe u tom periodu. Možda ste još uvek nespremni da se posvetite nekome u potpunosti, ali je i vreme da se oslobodite unutrašnjih strahova. Vaša mirna priroda će vam i ovog puta pomoći da postignete zajedništvo.

Vodolija 2019: Horoskop za zdravlje

Zdravom telu je potreban smiren um. Kad vaš unutrašnji svet počne da se smiruje, tek tada ćete osetiti efekte povratka energije. Osetićete direktnu korelaciju između vitalnosti i mentalnog napretka. Nastavite da radite na unutrašnjem miru i spokojstvu i trudite se da izbacujete stres na dnevnom nivou kroz relaksaciju. Nema mesta za zabrinutost za Vodolije u 2019. godini, zato što mirno stanje vašeg uma neće tolerisati odvlačenje pažnje sa pozitivnog stava.

Stranice: 1 2