ZVEZDE PREDVIĐAJU DO KRAJA GODINE: Raku se život MENJA IZ KORENA, Bik se mora OSLOBODITI STRAHA…

ZVEZDE PREDVIĐAJU DO KRAJA GODINE: Raku se život MENJA IZ KORENA, Bik se mora OSLOBODITI STRAHA…

9. prosinca 2018. 0 By Admin 1

STRELAC – prošlost

Ne dopustite pogreškama i krivim izborima iz prošlosti da vas slede poput sena. Suočite se s onim što je bilo, to je jedini put prema oslobođenju i prilici da za sebe izgradite bolji život. Zacelite stare rane, oprostite sebi i drugima te ponovno probudite zaboravljeni osećaj lične moći.

JARAC – lična vrednost

U godini ste velikog učenja, upoznavanja sebe, odrastanja i sazrevanja. Svako odustajanje zbog straha ili prevelike odgovornosti probudiće u vama osećaj neuspešnosti i neostvarenosti. Prestanite se podcenjivati ili osećati stid zbog prošlih neuspeha, naučite nešto iz prošlih poraza.

VODOLIJA – otpuštanje

Neki ljudi, odnosi, uvjerenja ili obrasci razmišljanja mogu postati toksični za vas ako ih ne pustite iz života. U godini ste kad morate okrenuti leđa situacijama koje vas koče. No da bi to bilo moguće ponekad je potrebno sebe maknuti s puta. Imajte više vere i prestanite se oslanjati na uverenja koja vam više ne služe.

RIBE – ljubavna prošlost

Pustite prošlost, arhivirajte je i prigrlite nove odnose. Bez obzira na to koliko su vas neki ljudi i izbori u prošlosti razočarali ili povredili, nemojte zbog toga zaključati vrata svog srca. Dajte sebi priliku za novi početak. Pokušajte dati poverenje drugima i gledajte šta će se događati.

Stranice: 1 2