Ovo će ga dovesti DO LUDILA! Evo kako da se muškarac ZALJUBI U TEBE

Ovo će ga dovesti DO LUDILA! Evo kako da se muškarac ZALJUBI U TEBE

10. prosinca 2018. 0 By Admin 1

4. Minimalizam šminke

Radjena su mnoga istraživanja šta je to šta privlači muškarce kod žena. Oni uvjek radije biraju ženu prirodnog izgleda, sa minimalnom šminkom. Današnjom evolucijom raznovrsnih kozmetičkih proizvoda, dostupna su razna pomagala u vidu šminke, i dr proizvoda za uljepšavanje. Zapamtite, ako već koristite razne proizvode za ljepotu, birajte nijanse koje odgovaraju vašem tenu. I nemojte pretjerivati. Budite prirodni, osmjeh je na ženi najveći ukras.

5. Odjeća s ukusom

Uvijek možete da birate šta od odjeće krasi vaše tijelo. Muškarce ća prvenstveno privući i u njima želju probuditi žena koja koja ” pokaže malo”. Ovdje važi pravilo, malo je uvijek više. Za prvi sastanak uvijek birajte pristojnu odjeću, jer oni obožavaju da nagadjaju šta se krije ispod. Žena koja je ukusno obučena, sa stilom, uvjek može izgledati lijepo. Pravi adut žene se nalazi u njenom samopouzdanju a ne u velikoj zadnjici ili izbačenim grudima.

6. Tajanstvenost

Kada dođete u situaciju da vodite razgovor sa nekim ko vam se sviđa ili ga želite privući na određen način, morate birati riječi. Smiješno zuči, ali vjerujte da je mnogo važno kako ostavite prvi utisak na nekog. Budite opušteni i pustite uvjek njega da prvi počne priču. Vodite opušten razgovor, ali ne pretjerujte sa pričom i zadržite dozu tajanstvenosti. Žene koje puno pričaju i ne biraju riječi otjeraće muškarca u kratkom roku.

7. Poruka za krajPoruka za kraj bi predstavljala neku skrivenu porukicu kojom ćete mu dati do znanja da ste zainteresovani ali da niste laka roba. To može biti spontan dodir njegove ruke, ili neko pitanje koje se odnosi na blisku budućnost, a tiče se samo njega. važno je ostaviti pečat, da bi vas on ponovo želeo.

Stranice: 1 2