On je hrabar i NE ODUSTAJE ni kad mu je NAJTEŽE! U ljubavi ide na SVE IL NIŠTA, jer kad VOLI, voli CELIM BIĆEM- On je OVAN

On je hrabar i NE ODUSTAJE ni kad mu je NAJTEŽE! U ljubavi ide na SVE IL NIŠTA, jer kad VOLI, voli CELIM BIĆEM- On je OVAN

12. prosinca 2018. 0 By Admin 1

On se baca odmah na stvar i želi vas konzumirati. On se želi izgubiti u vama i dovesti vas do toga da se i vi izgubite u njemu. Njegova strast može biti toliko intenzivna da vas može zastrašiti.

Kada dominira njegova tamna strana, Ovan se ponaša kao dijete koje plače usred noći za bocom i budi svoje vrlo umorne roditelje. To nije svjesni sebični plan, već inherentna potreba koja je top prioritet.

Oni žele ono što žele, kada to žele i uglavnom nemaju previše obzira prema onome tko se nađe na putu prema ostvarenju te želje.

Dinamična energija Ovna vapi za pažnjom. Teško mu je odoljeti. On je privlačan, zabavan i voli dobar provod. On je uistinu zainteresiran za vas i postavlja pitanja koja se nitko drugi ne usudi pitati.

On je jedan od rijetkih znakova koji vas istovremeno može privući jako blizu, a da istovremeno molite za oslobođenje.

Njegovi partneri će se izgubiti u svojoj strasti svjedočeći iskonskim potrebama Ovna koje samo njihovi partneri mogu ispuniti.

Izvor: elephantjournal

Stranice: 1 2 3