KADA IM SLOMITE SRCE: Djevica se ne osvećuje- ONA PONIŽAVA, Strijelac prije ŽALI nego što mrzi, a OVAJ znak osvetu SERVIRA HLADNU

KADA IM SLOMITE SRCE: Djevica se ne osvećuje- ONA PONIŽAVA, Strijelac prije ŽALI nego što mrzi, a OVAJ znak osvetu SERVIRA HLADNU

14. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Vaga kažnjava šutnjom

Vaga je znak pravednika – njihova je kozmička dužnost istjerati pravdu. S druge strane, oni vole dramu, a u konfliktu pogoršavaju stvari sve dok ne nastane totalni rat. Njihova je omiljena taktika hladnoća – apsolutno ignoriranje.

Ovakvo ponašanje mogu nastaviti godinama, a ako ih okrivljenik pita “zašto”, napravit će se ludima i reći da ne znaju o čemu pričaju. Ipak, ponekad im se upornošću i dugotrajnim dodvoravanjem može iskupiti – ali žele istinsko kajanje.

Od osvete Škorpiona bježite

Ako ste s nečim duboko uvrijedili ili povrijedili pripadnike ovog znaka, bolje vam je da promijenite posao, mjesto gdje živite, ili još bolje – kontinent. Naime, oni su prvaci osvete.

Teško opraštaju, a njihova je osveta dobro osmišljena i, što je najbolje, nema joj kraja – sipaju otrov kad god im se spoje putevi s onim tko ih je povrijedio.

Strijelac prije žali nego što mrzi

S pripadnikom ovog znaka velika je vjerojatnost da konfliktna situacija prođe bez krvoprolića, jer Strijelac ima tendenciju da ništa ne uzima osobno – tako im je lakše u životu.

Zato je teško kod njih izazvati veliko ogorčenje, a kako su empatični, više će žaliti onog tko im je nanio zlo nego što će ga mrziti. Ipak, ako im se probude osvetničke namjere – djeluju trenutno i argumentirano.nastavak na sledecoj stranici..

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3