KADA IM SLOMITE SRCE: Djevica se ne osvećuje- ONA PONIŽAVA, Strijelac prije ŽALI nego što mrzi, a OVAJ znak osvetu SERVIRA HLADNU

KADA IM SLOMITE SRCE: Djevica se ne osvećuje- ONA PONIŽAVA, Strijelac prije ŽALI nego što mrzi, a OVAJ znak osvetu SERVIRA HLADNU

14. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Jarac osvetu servira hladnu

Ako se pripadnik ovog znaka odluči na osvetu, on će to činiti postupno, metodično i s minimalnim uplitanjem emocija. Osjećaj je već prošao dok oni odluče djelovati, ostala je samo gorčina i odluka.

Tada će se pretvoriti u moćnog neprijatelja, sigurnog u ono što radi – kriv si, sad ćeš platiti. To rade graciozno, kao da su se izdigli iz situacije. Vrlo teško opraštaju.

Vodenjak se rijetko sveti

Pripadnici ovog znaka nisu skloni osveti. Imaju tendenciju da se emocionalno udalje iz konfliktnih situacija, kao i ograniče problem tako da ne utječe na druge dijelove njihovog života i to im ide poprilično dobro.

Ako se slučajno odluči osvećivati, nastupa kao dijete – glasno i bučno. Nakon toga, zlonamjernika briše iz svog života.

Ribe se pretvaraju u pirane

Iako to nikad ne bi rekli, blagi pripadnici ovog znaka mogu se pretvoriti u pirane ako su jako povrijeđene i odluče se osvetiti. Njihove su frustracije usmjerene toliko daleko da rade lude scenarije, zamišljaju potpuni krah svog neprijatelja, pa čak i njihovu smrt.

Taktika im je ismijavanje i omalovažanje onog tko ih je povrijedio, a njihova osveta nije logička, već prvenstveno emocionalna.

atma.hr

Stranice: 1 2 3