KADA ZAVOLE: Ovan NE SKRIVA svoje namere, Jarac GLUMI hladnoću, a Strelac će hteti da SVIMA pokaže KAKO JE ZALJUBLJEN

KADA ZAVOLE: Ovan NE SKRIVA svoje namere, Jarac GLUMI hladnoću, a Strelac će hteti da SVIMA pokaže KAKO JE ZALJUBLJEN

16. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Dok su neki horoskopski znakovi, poput Ovna, Škorpije, Riba i Raka, otvoreniji u pokazivanju simpatija, naklonost Jarca, Blizanca i Device ćete teže “pročitati”.

 

 

Ovan ne skriva svoje namere

Pripadnici ovog znaka poznati su po svom direktnom pristupu, pa ako ste zainteresovani za jednog Ovna, velike su šanse da odmah shvatite da li mu se sviđate ili ne. Osim rečima Ovnovi će svoju naklonost izraziti i delima. Ipak, ukoliko se Ovan ponaša u vašem društvu kao da mu idete na živce, verujte da to i jeste tako, pa se za svoje dobro na vreme distancirajte.

 

Bik ugađa

Pripadnici ovog znaka su tradicionalni i konvencionalni tipovi koji vole da se u ljubavi barem kada je početak veze u pitanju odvija sve polako, sigurno i predvidivo. Ukoliko se raspituju koja vam je omiljena boja, parfem, jelo ili film, to su sigurni znaci da želi da vas bolje upozna.

 

Blizanci se otkrivaju poveravanjem 

Pripadnici ovog znaka su po prirodi hiperkativni i veliki zavodnici koji osvajaju bez reda i namere. Ipak, postoje znakovi po kojima možete prepoznati da li im se zaista sviđate ili ste samo prolazna žrtva. Ukoliko primetite da vole sa vama da pričaju o ozbiljnim životnim temama ili vam se poveravaju, to je siguran znak da mu se sviđate.

 

 

Rak postaje nežan 

Pripadnici ovog znaka su porodično orijentisani, a prvi znak njihove simpatije prema vama jeste pažljivo ponašanje. Nežni gestovi, dodiri i lepe reči nisu slučajnost, već njihov način da pokažu interesovanje. Osim toga, Rakovi se prema svojoj simpatiji ponašaju zaštitnički, a definitivni znak da želi ozbiljnu vezu sa vama jeste upoznavanje sa porodicom.

 

Lav će vam prepustiti da budete u centru pažnje 

Lavovi vole dramu i velike ljubavne snove. U početku veze će vas nagraditi time što će vam prepustiti da vi budete u centru pažnje. Ne skrivaju naklonost, a povremenim hladnim ponašanjem samo žele da provere vaše namere.

 

Devica polako spušta “gard” 

Logični i praktični, pripadnici ovog znaka nikad ne objavljuju javno svoju simpatiju, već simpatiju prema nekome drže u tajnosti. Tek kada vidi da je druga strana zagrejana, Devica se opušta i sama daje do znanja da je zaljubljena. Ukoliko vas uključuju u svoje planove i često govore “mi”, to su sigurni znaci da su spremni za ozbiljnu vezu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3