KADA ZAVOLE: Ovan NE SKRIVA svoje namere, Jarac GLUMI hladnoću, a Strelac će hteti da SVIMA pokaže KAKO JE ZALJUBLJEN

KADA ZAVOLE: Ovan NE SKRIVA svoje namere, Jarac GLUMI hladnoću, a Strelac će hteti da SVIMA pokaže KAKO JE ZALJUBLJEN

16. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Jarac glumi hladnoću zbog odbrambenog stava

Pripadnici ovog znaka jesu od onih koje je vrlo teško pročitati, prvenstveno jer igraju na sigurno i nisu preterano zaljubljive prirode. Zbog toga će jedan dan biti topli i emotivni, a već drugi dan u kojem im niste poklonili dovoljno pažnje će se praviti da su nedostižni. Nemojte pokleknuti, jer Jarac ne bi ni trošio svoje vreme na vas ako mu se ne dopadate.

Vodolije svoju naklonost otkrivaju originalnim postupcima

Vodolije beže od uobičajenog, pa će ih svakako pre impresionirati neki originalni izlazak umesto romantične večere udvoje. Budući da su tako nepredvidivi teško je odgonetnuti koliko su zapravo zainteresovani ili ste im samo prolazna avantura. Ipak, sigurni znaci da se dopadate jednoj Vodoliji jesu trenuci kada počne da razmišlja o zajedničkom domu i porodici.

Ribe su romantične 

Pripadnike ovog znaka je vrlo lako pročitati jer su obožavatelji slatkih poruka, romantičnih razgovora i dugih šetnji kroz koje se upoznaju sa simpatijom. Ako sami ne napravite prvi korak, oni će ga sigurno podstaknuti. Ribe ne skrivaju svoje osećanje, a ako im se dopadate, to će vam sigurno i staviti do znanja.

Stranice: 1 2 3