DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 8. maj: Jarac neodoljiv, Bik ima tajnu ljubav, Ovan pravi srećnik…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 8. maj: Jarac neodoljiv, Bik ima tajnu ljubav, Ovan pravi srećnik…

17. prosinca 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Ako želite da trenutni partnerski odnos uspe, danas bi bilo poželjno da prema voljenoj osobi budete popustljivi i kooperativni. Mnogi predstavnici vašeg znaka okupirani su pitanjima koja se odnose na brak i proširenje porodice i moguća su prijatna iznenađenja na tom planu. Ukoliko ste još uvek singl, provedite ovaj dan u druženju sa prijateljima ili porodicom.    

ŠKORPIJA

Dan koji je pred vama bi mogao da bude veoma uzbudljiv, ukoliko budete imali strpljenja za voljenu osobu. Zbog učestalih razmirica, nesporazuma i tenzije, već dugo se osećate kao da u partneru nemate podršku. Ne dozvolite da vas obuzmu misli o eventualnom neverstvu voljenog bića, pogotovo ako ste u dužoj vezi ili braku.    

STRELAC

Ovaj dan će biti posebno uzbudljiv onim pripadnicima ovog horoskopskog znaka koji će biti u prilici da negde odputuju. Ukoliko ste singl, velike su šanse da baš danas doživite neobavezan, ali uzbudljiv flert sa jednim poslovnim saradnikom. To je osoba koju dugo poznajete, ali nemate često priliku da se nađete u njenoj blizini.    

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3