DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 8. maj: Jarac neodoljiv, Bik ima tajnu ljubav, Ovan pravi srećnik…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 8. maj: Jarac neodoljiv, Bik ima tajnu ljubav, Ovan pravi srećnik…

17. prosinca 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Vi ste ovih dana naprosto neodoljivi suprotnom polu! Gde god da se okrenete, nailazite na divljenje i otvorene simpatije. Danas ćete verovatno biti u situaciji da dobijete dva poziva za sastanak i biće vam teško da se odlučite koji da prihvatite. Takođe, ne zaboravite vaše prijatelje, pogotovo ako im u poslednje vreme ne posvećujete dovoljno pažnje.      

VODOLIJA

Danas ćete biti prilično nespokojni, jer će vaš partner najverovatnije ispoljiti želju za većom samostalnošću, kao i druženjem sa osobama koje vama nisu naročito simpatične. Mnogo toga vam danas ne ide naruku, ali najbitnije od svega je da uspete da iskontrolišete vaše emocije. Obavite iskren razgovor sa voljenom osobom.      

RIBE

Dan koji je pred vama može biti veoma stresan, ali samo ako vi to dozvolite. Najvažnije je da izbegavate sve konflikte, pogotovo one sa voljenim bićem. Staloženost i smirenost su danas na vašoj listi prioriteta. Ne nasedajte na provokacije, takođe. Situacija na ljubavnom planu ima šanse da se stabilizuje jedino na ovaj način.       horoskopius.com

Stranice: 1 2 3